Kendall Jenner: Η εμφάνισης της με το πιο statement cardigan της σεζόν

10:54 18/7/2021 - Πηγή: InStyle

Kendall Jenner και Dani Michelle: το αχτύπητο δίδυμο του styling. Μια από τις πετυχημένες συνεργασίες celebrity με στυλίστα, αφού η Michelle φαίνεται πως έχει βρει ακριβώς το στυλ της Kendall και κάθε της εμφάνιση κατακλύζει κυριολεκτικά το social media feed μας.

Αυτό είναι το αντηλιακό που αγαπούν Kendall Jenner και Brooke Shields

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)


Αυτή τη φορά, είδαμε την Jenner με ένα casual καθημερινό σύνολο, όταν σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο στο Λος Άντζελες. Το super model επέλεξε ένα vintage μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή, ένα λευκό t-shirt με κόκκινο logo και μαύρα velcro σανδάλια, από την συνεργασία των Gia Borghini x Pernille Teisbaek. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)


Τα items, ωστόσο που έκλεψαν την παράσταση ήταν το contrasted cardigan της εταιρίας Harve Studio, που το μισό ήταν σε γκρι σκούρο χρώμα και το άλλο μισό σε ένα καρό σε γκρι/λευκούς τόνους, και η τεράστια JODIE Bottega Veneta τσάντα της, επίσης, σε μαύρο χρώμα, που κάλυπτε σχεδόν το μισό σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Havre Studio (@havrestudio)


Η Kendall ολοκλήρωσε το outfit με 90s πινελιές, όπως ένα updo σε στυλ “σιντριβάνι”, πιασμένο με ένα μαύρο claw clip, ασημί κρίκους και ορθογώνια γυαλιά ηλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα