Maison Valentino Fall/Winter 2021-2022 Couture Collection: Μια συλλογή που μας θύμισε την ομορφιά της υψηλής ραπτικής

10:48 17/7/2021 - Πηγή: InStyle

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 15 Ιουλίου στις 19:30 ακριβώς, την ώρα πριν δύσει ο ήλιος στα μαγευτικά νερά της Βενετίας. Η τοποθεσία που επιλέχθηκε ήταν το Gaggiandre, το ναυπηγείο της Βενετίας, όπου κατασκευάζονταν και επισκευάζονταν τα περίφημα βενετσιάνικα πλοία της εποχής. Χτισμένο με κόκκινο τούβλο, δημιουργεί σκιές και κρύβει φαντάσματα μέσα στις λευκές καμάρες του, που παίζουν με τις αντανακλάσεις των νερών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino

(@maisonvalentino)


Όλοι οι προσκεκλημένοι στο show του Maison Valentino έφθασαν ντυμένοι στα λευκά, όπως τους ζητήθηκε, πράγμα που έγινε απόλυτα κατανοητό με την εμφάνιση ήδη των πρώτων μοντέλων, αφού αποκαλύφθηκε ένα ποτάμι χρώματος. Είδαμε φλογερό κόκκινο, όλες τις αποχρώσεις του ροζ, κίτρινο και lime, δαμασκηνί και λιλά, γαλάζιο του ουρανού και έντονο μπλε, πράσινο της μέντας, βιολετί, γκρι, cocoa και βαθύ bourdeaux. Όλα σε αμέτρητους συνδυασμούς, φορεμένα με τους πιο ιδιότυπους και υπέροχους τρόπους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Η Naomi Campbell φωτογραφίζεται σε καλοκαιρινό mood για τον οίκο Burberry


Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψαν τα πραγματικά εντυπωσιακά prints που δημιουργήθηκαν στα ατελιέ του Valentino από τουλάχιστον δεκαεφτά  διαφορετικούς καλλιτέχνες, που μετέφεραν τα έργα τους πάνω στα υφάσματα με εκπληκτικές τεχνικές, αποδίδοντας τέλεια τα χρώματα και την δομή των πρωτότυπων σχεδίων. Μια ωδή στην τεχνογνωσία και το ταλέντο των ανθρώπων του Maison Valentino.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)


Στην συλλογή είδαμε ανδρικά και γυναικεία looks μαζί στο runway σε απόλυτη αρμονία. Tailored κομμάτια συνδυασμένα σε σύνολα με παντελόνια, φούστες και παλτό, περίτεχνα μανίκια, όγκοι, βολάν, κάπες και πούλιες κεντημένες σε top και μακριά πανωφόρια. Highlight της συλλογής τα φτερωτά καπέλα, σε μαγευτικά χρώματα, που ακολουθούσαν με την χορευτική τους κίνηση την φωνή της Βρετανίδας τραγουδίστριας Cosima, αφού η μουσική που επιλέχθηκε ήταν ένα από τα καλύτερα κομμάτια της βραδιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)


Και καθώς έβγαιναν στη σκηνή οι τελευταίες τουαλέτες με τα τεράστια φουρό, στα πιο εκπληκτικά χρώματα των ατέλειωτων υφασμάτων που τα τύλιγαν, και η ορχήστρα έπαιζε το “What the world needs now” στο φως του βενετσιάνικου ηλιοβασιλέματος, η απάντηση ήταν κοινή στα χείλη όλων: αγάπη. Θαυμάσαμε, λοιπόν, έναν εξαιρετικό Pierpaolo Picciolo, με την γνήσια ευαισθησία ενός καλλιτέχνη, που αφουγκράστηκε την στιγμή και μας θύμισε την μαγική ιδιότητα της Couture.

Δείτε τα looks που ξεχώρισαν:

Courtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison ValentinoCourtesy Maison Valentino

Keywords
Τυχαία Θέματα