Η 1η ελληνική οργανική και clean σειρά αντηλιακών είναι η αποθέωση της ωραίας σύνθεσης

10:01 17/7/2021 - Πηγή: InStyle

Η πιο καθαρή όλων κι απόλυτα ενδιαφέρουσα σειρά αντηλιακών προϊόντων υπογράφεται από την Aegli. Μια ελληνική εταιρεία που είναι πολλά υποσχόμενη. Κι η αντηλιακή σειρά της είναι το κάτι άλλο. Έχει μια 100% φυσική σύνθεση, απαλλαγμένη τελείως από χημικά φίλτρα. Και ναι, είναι τέλεια στην υφή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aegli Premium Organics (@aegliskincare)

Μια φυσική
καινοτομία

Η απάντηση στα χημικά και φυσικά φίλτρα της σύνθεσης της υπέροχης Aegli είναι no nano φυσικό οξείδιο του ψευδαργύρου. Πρόκειται για ένα ορυκτό φίλτρο, το οποίο δημιουργεί ένα προστατευτικό πέπλο στην επιδερμίδα και αντανακλά τις ακτίνες του ηλίου, ενώ προσφέρει υψηλή, αποτελεσματική και μεγάλης διάρκειας προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία UV (UVA και UVB). Κι επιπλέον; Δεν φράζει τους πόρους, έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει από τη φωτογήρανση, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου κι είναι κατάλληλο και ασφαλές για χρήση από εγκύους, αλλά και παιδιά. Και το ακόμη καλύτερο; Δείχνει σεβασμό στο θαλάσσιο οικοσύστημα, που σημαίνει ότι σημειώνει μηδενική επιβάρυνση στον πλανήτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aegli Premium Organics (@aegliskincare)

Face Cream Mineral SPF30

Η αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας ξεχωρίζει τόσο για τη σύνθεση όσο και για την υφή της. Χάρη σε μια αξιόλογη συλλογή συστατικών (100% οξείδιο του ψευδαργύρου, ελαιοσώματα καρθαμέλαιου, βιταμίνη Ε και βισαβολόλη), ενυδατώνει βαθιά και μειώνει σημαντικά τη διαδερμική απώλεια ύδατος, ενώ έχει αντιγηραντική, αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση. Συνιστάται για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για λιπαρότητα ή ακμή.

Αν θέλετε αντηλιακή με χρώμα, δοκιμάστε τη Face Cream Mineral Tinted με SPF30. Εχει την ίδια μοναδική σύνθεση με την αντηλιακή και προσφέρει ματ αποτέλεσμα και ήπια κάλυψη των ατελειών της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και προστατεύει.

Body Milk Mineral SPF30

Το αντηλιακό γαλάκτωμα υψηλής προστασίας θα σας ενθουσιάσει με την αίσθηση φρεσκάδας και τόνωσης που αφήνει στην επιδερμίδα. Λέγεται ότι το μυστικό της τελειότητάς του κρύβεται στη δράση του βούτυρου μάνγκο. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, C, Ε και λιπαρά οξέα, που ενυδατώνουν και αναπλάθουν την επιδερμίδα. Είναι ένα εξαιρετικό αντηλιακό σώματος, κατάλληλο για όλη την οικογένεια και ιδανικό και για παιδιά άνω των 3 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aegli Premium Organics (@aegliskincare)

Το φυσικό ορυκτό φίλτρο οξείδιο του ψευδαργύρου και τα ελαιοσώματα καρθαμέλαιου με βιταμίνη Ε που περιέχονται στην υπέροχη και πολύ ενδιαφέρουσα σύνθεση των αντηλιακών της Aegli αποτρέπουν τη φωτογήρανση, προστατεύουν από τους ερεθισμούς, και ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Ο λόγος που θα αγαπήσετε κι εσείς τη σύνθεση, αλλά και την υφή των αντηλιακών Aegli είναι τα εξαιρετικά ενυδατικά συστατικά που αναμειγνύονται με το ελληνικό οργανικό ροδόνερο, προκειμένου να μηδενίσουν την απώλεια υγρασίας που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο και να καταπραΰνουν σε βάθος την επιδερμίδα σας.

Τα αντηλιακά Aegli μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία ή στο aegliskincare.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα