Kendall Jenner: Φήμες για ειδύλλιο με τον Bad Bunny

11:34 20/2/2023 - Πηγή: InStyle

Νέος έρωτας φημολογείται ότι μπήκε στη ζωή της Kendall Jenner μετά τον χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα του NBA, Devin Booker.

Aυτήν τη φορά το μοντέλο εθεάθη στο ίδιο εστιατόριο με τον Bad Bunny, ενώ έντονες είναι οι φήμες ότι οι δυο τους βγαίνουν.

Η Kendall και ο τραγουδιστής δείπνησαν σε γνωστό στέκι στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά έφυγαν από διαφορετικές εξόδους.

Bad Bunny spotted last night

on a double date with Kendall Jenner, Justin Bieber and Hailey Bieber in LA. pic.twitter.com/L9kzrzxLRI

Access Bad Bunny (@AccessBadBunny) February 19, 2023

Λέγεται ότι και ο Justin με τη Hailey Bieber βρίσκονταν στο ίδιο εστιατόριο και μάλιστα απόλαυσαν όλοι μαζί διπλό ραντεβού.

Ο Bad Bunny, του οποίου το κανονικό όνομα είναι Benito Antonio Martínez Ocasio, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ενώ θέλησε να αποφύγει τα φλας των παπαράτσι.

Bad Bunny leaving a restaurant last night in LA with Kendall Jenner, Justin Bieber and Hailey Bieber. pic.twitter.com/3qhQ9TA3qP

Access Bad Bunny (@AccessBadBunny) February 19, 2023

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, τη στιγμή που η Kendall Jenner αποχωρούσε από το γυμναστήριο, τη ρώτησαν αν ο Λατίνος σταρ φιλά όμορφα, αλλά δεν απάντησε. Η πρόσφατη έξοδος των δυο τους έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση από το κουτσομπολίστικο blog DeuxMoi, που υπαινισσόταν ότι μπορεί να είναι ζευγάρι.

Το μοντέλο εθεάθη να φιλιέται με τον Bad Bunny σε ιδιωτικό κλαμπ στο Λος Άντζελες” αναφερόταν στην ανάρτηση όπου σημειωνόταν επιπλέον: “Έχω μάρτυρες στη σκηνή όπου είδαν την Jenner να φεύγει από το κλαμπ. Έφυγε από το κλαμπ, μπήκε στο αυτοκίνητό της και δύο λεπτά μετά έφεραν το αυτοκίνητο του Bad Bunny.”

Keywords
Τυχαία Θέματα