Γλυκά Νερά: Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο -«Τον κατατάσσω με τους παιδεραστές»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 20/2 στο Εφετείο, καθώς θέλει να μειώσει τα ισόβια και 11 έτη στα οποία καταδικάστηκε για την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.  Ωστόσο, η δίκη του 34χρονου πιλότου πήρε αναβολή για τις 28 Μαρτίου.

Ο πατέρας της άτυχης νεαρής που έχασε τη ζωή της τόσο άδικα, μίλησε στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 λίγα λεπτά πριν την διακοπή της δίκης σχετικά με την επιθυμία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτήρισε

«απεχθές» το να προσπαθεί ο πιλότος να μειώσει την ποινή φυλάκισής του.

«Είναι απολύτως απεχθές ο δολοφόνος της κόρης μου να προσπαθεί να μειώσει την ποινή φυλάκισής του λόγω της “καλής του συμπεριφοράς”.

Το έγκλημα που διέπραξε ο δολοφόνος, αυτό της γυναικοκτονίας είναι ένα αηδιαστικό έγκλημα που πρέπει να αξίζει ιδιαίτερα σκληρή τιμωρία», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κατά τη γνώμη μου, οι άνδρες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους, για οποιονδήποτε λόγο, είναι οι πιο χαμηλοί από τους χαμηλούς, κατατάσσονται παράλληλα με τους παιδεραστές.

Νομίζω ότι θα είναι μία θλιβερή ημέρα για τις γυναίκες, όταν ο δολοφόνος μίας ανυπεράσπιστης γυναίκας που κοιμόταν με το παιδί της, θα εκτίσει κάτι λιγότερο από την πλήρη ποινή φυλάκισής του. Ο άνδρας αυτός είναι κάτω από την περιφρόνηση».

Διαβάστε ακόμα:

Άρης Σοϊλέδης: Ξεκαθαρίζει τον λόγο που δεν πήγε στο «Survivor All Star» -«Περιμένω την παραγωγή να τοποθετηθεί»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα

Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη σε νέα ώρα -Όσα είπε στην έναρξη για την αλλαγή στην εκπομπή της

Keywords
Τυχαία Θέματα