Kaya Jones: Σοκαριστική δήλωση από το πρώην μέλος των Pussycat Dolls – “Με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση”

14:20 12/4/2023 - Πηγή: InStyle

Το πρώην μέλος των Pussycat Dolls, Kaya Jones, υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να διακόψει μια εγκυμοσύνη προκειμένου να παραμείνει στο γυναικείο συγκρότημα.

“Μου είπαν να το ξεφορτωθώ”, ισχυρίστηκε η Kaya Jones για το αγέννητο μωρό της κατά τη διάρκεια μιας εκρηκτικής συνέντευξης στην εκπομπή “Tucker Carlson Today” του Fox Nation τη Δευτέρα.

Όταν ρωτήθηκε ποιος φέρεται να πίεσε για την έκτρωση, απάντησε αινιγματικά: “Οι εξουσίες”

Singer & former "Pussycat Doll" @KayaJones

shares her story of what it really means to be a young girl in the music industry. Check out her full interview streaming exclusively on @foxnation – plus: unlock free sign-up offers only at https://t.co/voL1Yti7Mo pic.twitter.com/vJMFHWeZkX

— Tucker Carlson Today (@TuckerToday) April 7, 2023

Η Kaya Jones, που σήμερα είναι 38 ετών, ισχυρίστηκε ότι υπέκυψε στην πίεση επειδή ένιωθε ότι βρισκόταν στο “απόγειο” της καριέρας της και “πραγματικά δεν ήθελε να χάσει [τη] δουλειά της.“

Ισχυρίστηκε επίσης ότι αν άλλες Dolls έμεναν έγκυες, θα “απολύονταν” και έτσι “ξεφορτώθηκε” το παιδί της “ανάμεσα στις πρόβες.”

Nicole Scherzinger: Παντρεύεται τον αγαπημένο της – Πρόταση γάμου στη Μύκονο

#Jesus is on the move pic.twitter.com/6vqrsZHBsM

Kaya Jones (@KayaJones) March 3, 2023

Η Jones ισχυρίστηκε ότι στη συνέχεια εμφανίστηκε με το συγκρότημα σε μια συναυλία στο MGM Grand στο Λας Βέγκας, όπου “αιμορραγούσε”, “έχανε” το μωρό της και της έλεγαν ταυτόχρονα πόσο “χοντρή” ήταν.

“Είναι για να σε ελέγχουν” πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Η Jones επεσήμανε ότι η “πλειοψηφία” των πρώην μελών του συγκροτήματος δεν έχουν παιδιά, υπονοώντας ότι και αυτές μπορεί να έχουν υποστεί “τις πιέσεις και την εξαναγκαστική έκτρωση.”

Keywords
Τυχαία Θέματα