Jeremy Renner: Με μπαστούνι στην πρώτη του εμφάνιση σε κόκκινο χαλί μετά το φρικτό ατύχημα – Στο πλευρό του η οικογένειά του

13:18 12/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Jeremy Renner κατέφθασε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί, μετά το φρικτό ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά, ενώ συνοδευόταν από σύσσωμη την οικογένειά του.

Τέσσερις μήνες μετά το ατύχημα κατά το οποίο έσπασε περισσότερα από 30 οστά, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Rennervations” της Disney+ στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τρίτης, με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, παρά τον έντονο πόνο που νιώθει ακόμη.

#JeremyRenner‘s family was on hand

to support him at the premiere of his new show #Rennervations. pic.twitter.com/z1DaPqyOjI

People (@people) April 12, 2023

Ο σταρ χρησιμοποιούσε μπαστούνι για να μπορεί να περπατά, ενώ παράλληλα είχε κι ένα σκούτερ για να μετακινείται και να μιλά στους δημοσιογράφους. Πάντως, έμοιαζε ιδιαίτερα ευδιάθετος ενώ είχε και τη στήριξη των αγαπημένων του ανθρώπων που πόζαραν στο πλευρό του στο κόκκινο χαλί.

Την Πρωτοχρονιά, ο Renner μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο, αφού παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα PistenBully βάρους 14.330 κιλών κοντά στο σπίτι του στο Ρίνο της Νεβάδα.

Jeremy Renner details his recovery from the near-death snowplow accident that broke “35 or so” bones. “I’m standing. I’m making it happen.” pic.twitter.com/GbRjSQYBMF

— Entertainment Tonight (@etnow) April 12, 2023

Τότε, ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι είχε υποστεί “αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικά τραύματα” που απαιτούσαν πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, αποκαλύπτοντας ότι ήταν σε “κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.”

Keywords
Τυχαία Θέματα