Kate Middleton: Σάλος με το εξώφυλλο του Tatler

20:35 22/5/2024 - Πηγή: InStyle

Όλη την καλή πρόθεση είχε το Tatler να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό εξώφυλλο αφιερωμένο στην Kate Middleton, τη στιγμή που αυτή δίνει μάχη με τον καρκίνο. Πρόκειται για ένα πορτρέτο που δημιούργησε η Hannah Uzor, η Βρετανο-Ζάμπια καλλιτέχνιδα, ζωγράφος και μητέρα τριών παιδιών, η οποία μίλησε στην Helen Rosslyn για την αξιοσημείωτη διαδικασία πίσω από το πορτρέτο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου.

Ορμώμενη από το ενδιαφέρον της για την ιστορία, η καλλιτέχνιδα εξέτασε περισσότερες από 189.000 φωτογραφίες της Kate που βρίσκονται στο αρχείο της Getty Images για να αποτυπώσει τη μορφή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatler (@tatlermagazine)

Πρόκειται για μια εμφάνιση της πριγκίπισσας τον Νοέμβριο του 2022 από την οποία είναι εμπνευσμένο το πορτρέτο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν λαμπερή καθώς συμμετείχε με τον βασιλιά, τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα της Ουαλίας στο πρώτο επίσημο δείπνο της βασιλείας του Κάρολου. Δεν αντιπροσώπευε μόνο μια νέα εποχή για τους βασιλείς, αλλά τίμησε επίσης την Κοινοπολιτεία. Με αυτό το δείπνο ολοκληρώθηκε η διήμερη κρατική επίσκεψη του προέδρου της Νότιας Αφρικής Cyril Ramaphosa. Είναι ταιριαστό το γεγονός ότι το νέο πορτρέτο του Tatler όχι μόνο αποτυπώνει μια στιγμή που η μελλοντική βασίλισσα θάμπωσε τους θεατές, αλλά προσφέρει επίσης ένα νεύμα στην Κοινοπολιτεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatler (@tatlermagazine)

Η Catherine έλαμπε μέσα σε ένα φόρεμα Jenny Packham ενώ επέλεξε ως κόσμημα της κεφαλής της την τιάρα Lover’s Knot της βασίλισσας Mary- μια αγαπημένη και της αείμνηστης πεθεράς της, πριγκίπισσας Diana. Η τιάρα δημιουργήθηκε από τον Garrard το 1914 για τη βασίλισσα Mary και την κληρονόμησε η βασίλισσα Ελισάβετ το 1953 μετά τον θάνατο της βασίλισσας Mary. Αυτό το κειμήλιο του οίκου Garrard ήταν γνωστό ως η αγαπημένη τιάρα της Diana, παρά το γεγονός ότι ήταν τόσο βαριά που της προκαλούσε πονοκέφαλο. Η Diana φόρεσε αυτήν την τιάρα σε πέντε περιστάσεις στη διάρκεια της ζωής της. Εθεάθη τελευταία φορά να τη φορά το 1991 και μόλις πέρασαν 24 χρόνια για να την ξαναδούμε δημοσίως. Οι λεπτομέρειες της τιάρας αποτυπώνονται τέλεια στο πορτρέτο της Uzor, συμπεριλαμβανομένων των λαμπερών διαμαντιών και των μαργαριταριών.

Ωστόσο, η τέχνη της εικαστικού δεν εκτιμήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο. Αντιθέτως, προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις και διατυπώθηκαν αρκετές επικρίσεις για τη δημιουργία αυτή. Ήταν αρκετοί οι θαυμαστές της Kate που εξέφρασαν την αρνητική τους άποψη κάτω από την ανάρτηση του εξώφυλλου του περιοδικού από το Tatler, αμφισβητώντας την ομοιότητα με την Kate. Ένας έγραψε: “Δεν μοιάζει καθόλου με την Catherine. Αν δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, δεν θα είχα ιδέα για το ποια είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι”.

Κάποιος άλλος είπε: “Συγγνώμη, όσο κι αν μου αρέσει που έχετε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο εξώφυλλο, δεν της μοιάζει καθόλου”. Κάποιος ρώτησε: “Αν είναι πορτρέτο της Catherine δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να της μοιάζει;” Ένας άλλος φάνηκε θυμωμένος: “Με δουλεύετε;” Ενώ ένας θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας έγραψε: “Ω, διάολε, ξέρω ότι η τέχνη είναι υποκειμενική, αλλά δεν μοιάζει καθόλου με την πριγκίπισσα της Ουαλίας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα