Meryem Uzerli: H “Xoυρέμ” από το σίριαλ “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής” μιλά αποκλειστικά στο InStyle.gr

19:29 22/5/2024 - Πηγή: InStyle

Αποκλειστική συνέντευξη στην Άντα Ηλιοπούλου

Η διεθνής super star γερμανικής και τουρκικής καταγωγής, Meryem Uzerli, υπήρξε πολύ δημοφιλής και στην Ελλάδα ως «Χουρέμ» από την πολυσυζητημένη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» που παίχτηκε στην ελληνική τηλεόραση με τεράστια επιτυχία.

Το Instyle Greece τη συνάντησε

στο Five Seas Hôtel Cannes στις Κάννες για μια αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφιση ακριβώς πριν παιχτεί για πρώτη φορά το νέο της σίριαλ “RU” στις 22 Μαΐου. Η σειρά, όπως λένε στις Κάννες αναμένεται να προωθηθεί άμεσα και στην ελληνική τηλεόραση.

Μέχρι τότε, όμως, πριν διαβάσετε την συνέντευξή της στο επόμενο InStyle Greece, ας μιλήσουμε για το Φεστιβάλ των Καννών!

Photographer: Greg AlexanderArt director: Sébastien Vienne – Hair & makeup: Carine Larcher (using Monika Heiligmann lipcare) – Dress: Caviar Couture – Production: Mephistopheles Productions – Special thanks to Five Seas Hôtel Cannes

Πότε ήρθες για πρώτη φορά στις Κάννες;

Ήταν πριν από περίπου 8 χρόνια. Εντυπωσιάστηκα από το όμορφο περιβάλλον και την ενέργεια του φεστιβάλ. Από τότε ήθελα να επιστρέψω και πάντα το έκανα.

Οι αγαπημένοι σου ηθοποιοί από φέτος;

Η Μέριλ Στριπ ήταν η επίσημη καλεσμένη στην τελετή έναρξης όπου ήμουν καλεσμένη. Είναι τόσο υπέροχα και έντονα εντυπωσιακή με ό,τι κάνει και αυτό που είναι και πρεσβεύει.
Στο γκαλά γυναικών στον κινηματογράφο γνώρισα τον Ρίτσαρντ Γκιρ και την Ούμα Θέρμαν… Μεγάλες προσωπικότητες, όμορφα ανθρώπινα όντα και επίσης εξαιρετικοί καλλιτέχνες.

Ποια είναι η ταινία που πιστεύεις ότι θα πάρει τον Χρυσό Φοίνικα φέτος;

Ελπίζω να είναι η ταινία NORAH από τη Σαουδική Αραβία.

Είσαι από τις πιο στιλάτες γυναίκες του κόκκινου χαλιού. Τι είναι το πραγματικό στιλ για σένα; Πώς επιλέγεις τα ρούχα που φοράς;

Το στιλ για μένα είναι κάτι πολύ προσωπικό. Είναι κάτι που εκφράζεις πώς νιώθεις και πώς θέλεις να νιώσεις. Με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Το στιλ για μένα είναι να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Επιλέγω τα ρούχα μου για τις δημόσιες εμφανίσεις με έναν τρόπο: σεβόμενη την εκδήλωση στην οποία είμαι καλεσμένη και αυτό που πιστεύω ότι ταιριάζει με αυτά που ταιριάζουν με τα συναισθήματα, τις σκέψεις και το όραμα μου εκείνη τη στιγμή. Είμαι πολύ πολύ γρήγορη στο να επιλέξω κάτι, καθώς ξέρω ακριβώς τι θέλω.

Photographer: Greg AlexanderArt director: Sébastien Vienne – Hair & makeup: Carine Larcher (using Monika Heiligmann lipcare) – Dress: Inclover – Production: Mephistopheles Productions – Special thanks to Five Seas Hôtel Cannes

Η καλύτερη εκδήλωση που έγινε ποτέ στις Κάννες;

Ένα πάρτι της Chopard το 2017 και ένα πάρτι του Vanity Fair το 2017.

Και οι δύο εκδηλώσεις ήταν απίστευτα όμορφα οργανωμένες και πέρασα τέλεια συναντώντας πολύ ενδιαφέρον κόσμο τότε. Φέτος λάτρεψα το Chopard Trophee dinner, το καλύτερο παγκόσμιο γκαλά σε συνεργασία με το herflix και επίσης απόλαυσα πολύ το Global Gift της Eva Longoria.

Μια μέρα σου στις Κάννες…

Ξύπνημα το πρωί κάνοντας μια συνάντηση για πρωινό ή να πάω να δω μια ταινία νωρίς. Στη συνέχεια συναντήσεις back-to-back μέχρι το μεσημέρι ή φωτογραφήσεις – συνεντεύξεις. Στη συνέχεια μεσημεριανή συνάντηση. Προετοιμασία για ένα κόκκινο χαλί. Μετά το κόκκινο χαλί και την ταινία σίγουρα θα έχω να παραστώ σε μια εκδήλωση. Πολλά email, τηλεφωνήματα, μηνύματα και απαιτητική οργάνωση ώστε να ολοκληρωθούν όλα ενδιάμεσα. Και ασφαλώς πάντα υπάρχουν πολλά fittings κ.λπ

Οur Digital Cover Meryem Uzerli – Rendez-vous in CannesPhotographer: Greg AlexanderArt director: Sébastien Vienne – Hair & makeup: Carine Larcher (using Monika Heiligmann lipcare) – Dress: Caviar Couture – Production: Mephistopheles Productions – Special thanks to Five Seas Hôtel Cannes

Πώς παραμένεις όμορφη με ένα τρελό πρόγραμμα όπως αυτό κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ;

Δεν είμαι πολύ καλό παράδειγμα όταν πρόκειται για αυτό το θέμα, καθώς σίγουρα θα μπορούσα να ζήσω πιο υγιεινά… Προσπαθώ να τρώω, να κοιμάμαι και γενικά να φέρομαι καλύτερα στο σώμα μου όταν τελειώσει το φεστιβάλ.

Πρόκειται να κάνετε πρεμιέρα στην πρώτη σεζόν του νέου σας σήριαλ RU. Περί τίνος πρόκειται;

«RU» ονομάζεται το νέο σίριαλ, όπου μια 38χρονη γυναίκα ζει τον έρωτα με έναν 18χρονο. Το δράμα «RU» κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη και θα βγει στον αέρα δύο μέρες αργότερα (24 Μαΐου) στο streamer GAIN. Μετά την κυκλοφορία στην Τουρκία, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του «RU» παγκοσμίως.

Το σίριαλ επικεντρώνεται στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας, τους ρόλους των φύλων, τα κοινωνικά ζητήματα, την πίεση, την εμπιστοσύνη, τη φιλία και το ερώτημα για το πώς αν χαθούμε θα ξαναβρούμε τον εαυτό μας.

Είναι μια ιστορία για νεαρούς ενήλικες, μια μητέρα και μια κόρη, έναν ναρκισσιστή σύζυγο, έναν γιο και τη μητέρα του και για να μην ξεχνάμε την ιστορία αγάπης μεταξύ της Reyan και του Uzer.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Πιστεύετε ότι ο κόσμος στην Ελλάδα θα αγαπούσε το σίριαλ και αν ναι γιατί;

Νομίζω ότι ο κόσμος στην Ελλάδα είναι τόσο ζεστός και παθιασμένος… ακριβώς όπως η παράστασή μας.

Η συνέχεια στο επόμενο InStyle Ioυλίου – Αφιέρωμα Cannes.

Photographer: Greg Alexander

Art director: Sébastien Vienne

Hair & makeup: Carine Larcher (using Monika Heiligmann lipcare)

Dress: Inclover

Production: Mephistopheles Productions

Special thanks to Five Seas Hôtel Cannes

Keywords
Τυχαία Θέματα