Kate Middleton: Εντυπωσίασε με το κλασικό παλτό/φόρεμά της

11:41 3/6/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ενώθηκαν χθες με τη βασιλική οικογένεια στο μπαλκόνι στα Ανάκτορα του Buckingham για να ξεκινήσουν ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας. Η Kate και ο William συνόδευαν τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Jeorge (που έκλεψε τη παράσταση με τα καμώματά

του), την πριγκίπισσα Charlotte, και τον πρίγκιπα Louis, για να χαιρετίσουν τα πλήθη που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Λονδίνου προς τιμήν των 70 χρόνων της Ελισάβετ στον θρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Η Δούκισσα εντυπωσίασε με ένα από τα κλασικά παλτό/φορέματά της από τον Alexander McQueen σε λευκό, που είχε φορέσει και στη σύνοδο κορυφής των G7 στην Κορνουάλη πέρυσι. Πρόσθεσε ένα καπέλο Philip Treacy σε γαλάζιο και λευκό και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από ζαφείρι που ταιριάζουν με την πέτρα στο διάσημο δαχτυλίδι αρραβώνων της, το οποίο προηγουμένως ανήκε στην αείμνηστη Νταϊάνα. Η απόφαση να φορέσει ένα κομμάτι που ήδη έχει στην κατοχή της για μια τέτοια περίσταση υψηλού προφίλ είναι σύμφωνη με την ολοένα και πιο συνειδητή προσέγγιση της Kate στη μόδα.

katemiddletonstyle.org

Well done, Kate!

Keywords
Τυχαία Θέματα