Hailey Bieber: Με vintage look για girls’ night out στη Νέα Υόρκη

09:34 3/6/2022 - Πηγή: InStyle

Η Hailey Bieber και η Kendall Jenner απέδειξαν ότι τα ραντεβού για ποτό είναι απαραίτητα για τις δύο κολλητές φίλες. Η Hailey εθεάθη να πηγαίνει για να πιει κοκτέιλ με τη μακρόχρονη φίλη της στη Νέα Υόρκη και το ντύσιμό της ήταν chic με extra δόσεις vintage.

Το μοντέλο φόρεσε ένα cropped vintage γιλέκο Jean Paul Gaultier

με ρίγες, σε συνδυασμό με μια ασορτί ψηλή midi φούστα. Και τα δύο κομμάτια είχαν πολλές τσέπες και λευκές ραφές, αλλά τα ασημένια κουμπιά του επάνω μέρους ανταλλάσσονταν με φερμουάρ σε όλο το μήκος στη φούστα. Συνδύασε το look με ψηλά Mary Janes, μια απλή τσάντα ώμου και γυαλιά ηλίου.

instyle.com

Η έξοδος της Hailey έρχεται λίγες μόλις μέρες αφότου μίλησε για τη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube προς τιμήν του Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία, η Bieber αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Κάτι που έχω διαπιστώσει ότι είναι πολύ δύσκολο για μένα, πράγμα που επιβαρύνει την ψυχική μου υγεία, είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαι κάποια που θέλω πραγματικά να αρέσω σε όλους και νοιάζομαι πολύ για το τι έχουν να πουν οι άνθρωποι και τι σκέφτονται. Αλλά, επίσης, εκτιμώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και νομίζω ότι είναι ένα όμορφο εργαλείο για να μπορείς να συνδεθείς με ανθρώπους», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα