«Πέρασα πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό από τη Ναταλία Γερμανού»

Ο Πέτρος Ίμβριος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαμά – δες», που θα προβληθεί το Σάββατο 4/6 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, και μίλησε για τη μεγάλη επιθυμία που είχε από τον πρώτο κιόλας γάμο του να αποκτήσει παιδιά και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως ήθελε να κάνει παιδιά και με τη Ναταλία Γερμανού, ωστόσο εκείνη δεν το επιθυμούσε γεγονός που σεβάστηκε. Ακόμα, ο Πέτρος Ίμβριος αποκάλυψε πως πέρασε πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό τους.

«Ήθελα να κάνω παιδιά από την αρχή, από τον πρώτο μου γάμο με τη Ναταλία Γερμανού.

Πάντα ήλπιζα ότι θα κάνουμε παιδί, δηλαδή ήθελα μια οικογένεια αλλά η Ναταλία δεν το ήθελε και εγώ το σεβάστηκα», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

Και συνέχισε, μιλώντας για τη σχέση τους σήμερα: «Με τη Ναταλία έχουμε μια πολύ καλή σχέση, είναι η οικογένειά μου. Το έχω πει πολλές φορές και επιμένω σε αυτό. Πραγματικά, το να χωρίζεις το κρεβάτι σου με κάποιον ή το σπίτι σου, δεν σημαίνει ότι τον μισείς. Μας έληξε ρε παιδιά, τι να κάνουμε τώρα; Η αγάπη όμως δεν θα παραμείνει; Πέρασα πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό μας, κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δέσποινα Βανδή: Έτσι απάντησε στο ενδεχόμενο γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη

 Σάκης Τανιμανίδης: «Δυστυχώς οι δίδυμες μοιάζουν σε εμένα, καλύτερα να έμοιαζαν στη Χριστίνα»

 Αναστάσιος Ράμμος: «Με έδιωξαν από μπάντα και πήραν τον Ίαν Στρατή»

Keywords
Τυχαία Θέματα