Julian Sands: Αγωνία για τον γνωστό ηθοποιό – Αγνοείται μετά την πεζοπορία σε επικίνδυνη περιοχή

10:30 19/1/2023 - Πηγή: InStyle

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Julian Sands, τον γνωστό Βρετανό ηθοποιό, ο οποίος αγνοείται περίπου μία εβδομάδα στην εξαιρετικά επικίνδυνη οροσειρά της Καλιφόρνια όπου δύο πεζοπόροι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες εβδομάδες, αποκάλυψε η αστυνομία.

Η οικογένεια του 65χρονου Sands ανέφερε την εξαφάνισή του την προηγούμενη Παρασκευή στις 7.30 το βράδυ, αφού εξαφανίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία στην περιοχή Mount Baldy στα βουνά San Gabriel της Καλιφόρνια – όπου δύο πεζοπόροι έχασαν τη ζωή τους

τις τελευταίες εβδομάδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Always Period Dramas (@alwaysperioddramas)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jesmond Saliba (@salibajes)

Οι αξιωματικοί προχώρησαν σε έρευνα εδάφους το Σάββατο για τον σταρ, αλλά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν καθώς ξέσπασε μια καταιγίδα και έκτοτε δεν είναι αρκετά ασφαλές για να αρχίσουν πάλι την έρευνα.

Ένας εκπρόσωπος του τμήματος του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναντίνο δήλωσε: “Την Παρασκευή περίπου στις 7.30 μ.μ., ένας πεζοπόρος που ταυτοποιήθηκε ως ο 65χρονος Julian Sands από το Βόρειο Χόλιγουντ, αναφέρθηκε ότι αγνοείται στην περιοχή Baldy Bowl του όρους Baldy.

#British film star Julian #Sands, 65, missing in remote, stormy #California mountains where two hikers have recently died. pic.twitter.com/AJGvXkOxaA

— Daniel Mbiya (@DanielMbiya7) January 19, 2023 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stranger (@daytimesoapopera)

Τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης ανταποκρίθηκαν και ξεκίνησαν έρευνα. Λόγω των συνθηκών των μονοπατιών και του κινδύνου χιονοστιβάδας, τα πληρώματα εδάφους ανασύρθηκαν από το βουνό το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο, συνεχίζουμε την έρευνα με ελικόπτερο και drones όταν το επιτρέπει ο καιρός. Θα προγραμματίσουμε μια άλλη έρευνα εδάφους όταν βελτιωθεί ο καιρός και είναι ασφαλές για τα πληρώματα εδάφους μας.”

O Βρετανός ηθοποιός είναι γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως οι Κραυγές στη σιωπή, Δωμάτιο με Θέα, Warlock και Αραχνοφοβία. Πλέον ζει στο βόρειο Χόλιγουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα