Madonna: “Παλεύω να καταλάβω πώς να είμαι μητέρα”

10:08 19/1/2023 - Πηγή: InStyle

H Madonna παραδέχεται ότι το να είναι μητέρα δεν είναι εύκολο.

“Το να μεγαλώνουν με μια μητέρα σαν εμένα είναι μια πρόκληση” είπε η 64χρονη βασίλισσα της pop σε συνέντευξή της για τρεις διαφορετικές ευρωπαϊκές εκδόσεις του Vanity Fair.

“Ήταν η πιο δύσκολη, η πιο σκληρή μάχη” πρόσθεσε όσον αφορά στη μητρότητα. Η Madonna

έχει έξι παιδιά: την 26χρονη Lourdes, με τον πρώην σύντροφό της, Carlos Leon. Τον 22χρονο Rocco, με τον πρώην σύζυγό της Guy Ritchie και τον 17χρονο David, την Chifundo ‘Mercy’, 16 ετών και τα δίδυμα Estere και Stella, 10 ετών τα οποία υιοθέτησε από το Μαλάουι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHBBYSLV (@mafiacrownrecords)

“Σήμερα, ακόμη παλεύω να καταλάβω πώς να είμαι μητέρα και να κάνω τη δουλειά μου“, αποκάλυψε η Madonna.

“Γιατί, όποιος κι αν είσαι, το να κάνεις παιδιά και να τα μεγαλώνεις είναι έργο Tέχνης. Και κανείς δεν σου δίνει ένα εγχειρίδιο. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη. Είναι μια δουλειά που απαιτεί πολύ χρόνο. Και είναι εξαντλητικό γιατί δεν ξεκουράζεσαι ποτέ” πρόσθεσε το ίνδαλμα της pop.

Icona. Pioniera. Diva. Popstar. Il primo #VFIconIssue non poteva che essere dedicato a @Madonna. Per il suo ritorno sulle scene e per ricordare i 40 anni di carriera, Vanity Fair ha coinvolto la cantante in un progetto firmato dai fotografi Luigi & Iangohttps://t.co/QIKvCpUSOw

Vanity Fair Italia (@VanityFairIt) January 18, 2023

Όπως επεσήμανε, παίρνει μεγάλη χαρά που βλέπει ότι το κάθε παιδί ανακάλυψε τη δική του δημιουργικότητα και αυτή είναι αυθεντική. “Ποτέ δεν ενθάρρυνα την κόρη μου τη Lola να κάνει μουσική ή τον γιο μου Rocco να ζωγραφίσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rocco Ritchie (@roccoritchie)

Αλλά πάντα τους εξέθετα σε Τέχνη, μουσική και είμαι χαρούμενη που βρήκαν τρόπους να εκφραστούν. Έχω σεβασμό και θαυμασμό γι’ αυτούς και γι’ αυτό που κάνουν.”

Keywords
Τυχαία Θέματα