Survivor All Star -Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα λόγια που ψιθύρισε στο αφτί του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το χτεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor All Star». Θυμίζουμε ότι η ίδια ήταν υποψήφια μαζί με τους: Κώστα Παπαδόπουλο, Σπύρο Μαρτίκα και Καρόλινα Καλύβα.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης από τον παρουσιαστή του παιχνιδίου, Γιώργο Λιανό, τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι παίκτες έπεσαν από τα σύννεφα, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι η ίδια θα αποχωρούσε τόσο νωρίς.

Εκείνη τη στιγμή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγκάλιασε τους συμπαίκτες της και στη συνέχεια έτρεξε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου και του ψιθύρισε κάτι

στο αφτί, έχοντας δάκρυα στα μάτια της.

«Σε πιστεύω…. αγάπη μου. Κράτα γερά», φαίνεται να είναι τα λόγια που ψιθύρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο αφτί του Κωνσταντίνου Βασάλου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό μας».

Αμέσως μετά, η ίδια επέστρεψε στη θέση της λέγοντας: «Για μένα ο Κωνσταντίνος θα ήθελα να είναι ο νικητής και θα φέρει άλλη μία κούπα στο σπίτι».

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Σήμερα κρίνεται αν θα αποφυλακιστεί με «βραχιολάκι»

Αθερίδης για Αναστασοπούλου: «Αποκλείεται η Πηνελόπη να είπε κακό πράγμα για εμένα, ξέρω ότι με αγαπάει»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη» -Ο λόγος που απολογήθηκε on air

Keywords
Τυχαία Θέματα