Jennifer Lopez: Το Chai Latte μανικιούρ της διάσημης σταρ θα “στολίσει” τα νύχια μας το φθινόπωρο

14:48 15/9/2023 - Πηγή: InStyle

Τα ουδέτερα μανικιούρ κυριαρχούν στα κόκκινα χαλιά, στις πασαρέλες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο χρόνο, λόγω της μινιμαλιστικής έκρηξης ομορφιάς. Από τα γαλλικά σχέδια μέχρι την λάμψη με glace donuts, οι γυναίκες προτιμούν τις πιο… ήσυχες αποχρώσεις.

Ο nail artist Tom Bachik συνεργάζεται με πολλές διασημότητες της A-list, όπως η Selena Gomez και η Hailee Seinfeld και καθώς ο μήνας μόδας μόλις αρχίζει, πιθανότατα θα υπάρξουν πολλά περισσότερα nail looks από το “στρατόπεδο” του καλλιτέχνη.

Ήδη,

ο αγαπημένος μανικιουρίστας της Jennifer Lopez δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα νύχια της “chai latte” για το Coach show στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η εμφάνιση ήταν η τέλεια προσθήκη στη μινιμαλιστική αισθητική της Lopez και ο Bachik έδειξε πώς ακριβώς μπορείτε να το πετύχετε.

«Chai Latte Chic στο #NYFW», έγραφε η λεζάντα ο nail artist. Στη φωτογραφία, τα νύχια της Lopez ήταν λιμαρισμένα τετράγωνα με οβάλ άκρες. Η απόχρωση ήταν ένας συνδυασμός δύο βερνικιών ένα σκονισμένο μωβ και ένα taupe nude για να ταιριάζει με τη σκιά ματιών της διάσημης σταρ. Το υπόλοιπο ντύσιμο της Lopez ακολούθησε το παράδειγμά της καθώς φορούσε ένα σακάκι με κρόσσια και μπότες από δέρμα φιδιού, όλα στην ίδια χρωματική παλέτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα