Ο Δίας, ο ψηλότερος σκύλος του κόσμου, πέθανε στα 3 του χρόνια

10:40 15/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Δίας, ο Τεξανός γερμανικός μολοσσός, που κατείχε τον τίτλο του ψηλότερου ζωντανού αρσενικού σκύλου στον κόσμο σύμφωνα με τα Ρεκόρ Γκίνες, πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 3 ετών.

Με ύψος 1,046 μ., ο Δίας πέθανε από πνευμονία έπειτα από διάγνωση καρκίνου των οστών και ακρωτηριασμό του μπροστινού δεξιού του ποδιού, σύμφωνα με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

“Το μικρό μας αγόρι έφυγε”, έγραψε η ιδιοκτήτριά του, Brittany Davis, σε μια σελίδα GoFundMe που είχε δημιουργηθεί προηγουμένως για να βοηθήσει στα ιατρικά έξοδα της χειρουργικής επέμβασης.

“Οι καρδιές

μας είναι ραγισμένες. Είχε τους απολύτως καλύτερους γιατρούς που κάθισαν στο πάτωμα και έκλαιγαν μαζί μας. Πάλεψε σκληρά, αλλά η πνευμονία του έπεσε πολύ.”

“Δεν πονάει πια“, συνέχισε. “Αναπαύεται ειρηνικά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι στηρίξατε το αγόρι μας.”

Η Davis περιέγραψε τον Δία ως “έναν πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο, που έφερε ανυπολόγιστη χαρά και παρηγοριά στη ζωή μας.”

RIP Zeus, the great dane who stole our hearts when he was announced as the tallest dog https://t.co/Cf54Y1AmU8

— #GWR2024 OUT NOW (@GWR) September 13, 2023

Τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες ανακοίνωσαν πέρυσι ότι ο Δίας, από το Μπέντφορντ του Τέξας, ήταν ο ψηλότερος ζωντανός σκύλος στον πλανήτη, κατέχοντας το ρεκόρ όλων των εποχών για τον ψηλότερο ζωντανό αρσενικό σκύλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα