Jane Fonda: Όταν είδε γυμνό τον Michael Jackson – Ποιον πασίγνωστο σταρ απέρριψε

12:24 17/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η συνήθως χειμαρρώδης Jane Fonda δεν συγκρατήθηκε άλλη μια φορά μιλώντας για τις εμπειρίες και το παρελθόν της.

Η 85χρονη θρυλική σταρ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Andy Cohen, όταν αποκάλυψε ότι είχε δει ολόγυμνο τον Michael Jackson.

“Ήρθε να με επισκεφθεί όταν γυρίζαμε την ταινία “Στη Χρυσή Λίμνη” και είχα ένα μικρό εξοχικό ακριβώς πάνω στη λίμνη και ήταν μια όμορφη, φεγγαρόλουστη νύχτα“, είπε η Fonda, η οποία γύρισε την ταινία το 1980 όταν ο Jackson ήταν 22 ετών.

“Και εσύ είπες ας κάνουμε μπάνιο γυμνοί” παρατήρησε ο Cohen αστειευόμενος.

“Όχι, αυτός το πρότεινε!” τον διόρθωσε η Fonda που αστειεύτηκε ότι ο Jackson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2009 σε ηλικία 50 ετών, “ήξερε ότι θα πεθάνει νέος” και ότι αυτή “θα μιλούσε δημοσίως για τη φορά που τον είδε γυμνό.”

“Ήταν κοκαλιάρης” πρόσθεσε αν και ο παρουσιαστής επεσήμανε ότι δεν θα ρωτήσει περισσότερα από σεβασμό στον Michael.

Η ερωτική πρόταση από πασίγνωστο σκηνοθέτη

Η Fonda ομολόγησε, επίσης, ότι απέρριψε την ερωτική πρόταση ενός σουπερστάρ του Χόλιγουντ που προσπάθησε να τη “ρίξει.”. “Ήταν ο Γάλλος σκηνοθέτης René Clément,” αποκάλυψε και πρόσθεσε: “Ήθελε να με πάει στο κρεβάτι επειδή είπε ότι ο χαρακτήρας που υποδυόμουν στο “Joy House” το 1964 έπρεπε να έχει οργασμό στην ταινία και ήθελε να δει πώς ήταν οι οργασμοί μου”, θυμήθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

“Το είπε στα γαλλικά και εγώ έκανα ότι δεν καταλάβαινα” πρόσθεσε προτού πει στον Cohen ότι “έχω πολλές ιστορίες για εσένα, μικρέ.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Η Fonda δεν διστάζει να μοιραστεί τα πιο προσωπικά μυστικά της, ενώ στο παρελθόν έχει παραδεχθεί πως βλέπει τη σεξουαλική της ζωή να βελτιώνεται με την ηλικία. “Οι γυναίκες, νομίζω, τείνουν να γίνονται καλύτερες επειδή χάνουν το φόβο τους να πουν αυτό που χρειάζονται”, είπε τον περασμένο Ιούλιο.

“Χάνουμε πάρα πολύ χρόνο για να μην θέλουμε να πούμε: Περίμενε ένα λεπτό, περίμενε, περίμενε, όχι, όχι, όχι. Πιο σιγά και λίγο προς τα αριστερά. Δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Αλλά όταν μεγαλώνουμε, είναι σαν να λέμε, όχι, ξέρω τι θέλω. Δώσε μου αυτό που θέλω” επεσήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα