Isaiah Washington: Αποσύρεται από την υποκριτική ο σταρ του Grey’s Anatomy – “Νίκησαν οι haters”

12:39 4/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Isaiah Washington, γνωστός από τον ρόλο του δρ. Preston Burke για τρεις σεζόν στο “Grey’s Anatomy“, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την υποκριτική.

“Με βαριά καρδιά και μια αίσθηση ανακούφισης ανακοινώνω σήμερα την πρόωρη αποχώρησή μου από τη βιομηχανία του θεάματος“, έγραψε ο Washington στο Twitter την Παρασκευή.

It is with a heavy heart

and a sense of relief that I am announcing my early retirement from the entertainment industry today. Those who have been Following/Witnessing my journey here on Twatter since 2011 all know that I have fought the good fight, but it seems that the haters,… https://t.co/ZHCoR15y6a pic.twitter.com/arTybceWKn

— The Disruptor (@IWashington) February 28, 2023

Αν και ο Washington παραδέχεται ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση, ανέφερε ως τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι τη συνεχιζόμενη κριτική για τον χαρακτήρα του στο “Grey’s”.

“Όσοι παρακολουθούν το ταξίδι μου εδώ στο Twitter από το 2011, όλοι γνωρίζουν ότι έδωσα μάχη με αγωνιστικό πνεύμα, αλλά φαίνεται ότι οι haters, οι προβοκάτορες και οι χρήσιμοι ηλίθιοι έχουν κερδίσει“, έγραψε στους σχεδόν 200.000 ακολούθους του.

Credit: imbd Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grey's Anatomy Official (@greysabc)

Elisabeth Finch: Σοκάρει η σεναριογράφος του Grey’s Anatomy – “Είπα ψέματα ότι πάσχω από καρκίνο”

“Δεν ενδιαφέρομαι πλέον για το μπρος-πίσω σχετικά με μια “χρωματική κατασκευή” που μας κρατά διχασμένους ως ανθρώπους, ούτε ενδιαφέρομαι για την πολιτική ή οτιδήποτε βιτριολικό“

Στο μεταξύ, ο σταρ δήλωσε ότι θα “ταξιδέψει σε αυτή τη μεγάλη χώρα πριν πέσει στον σοσιαλισμό και στη συνέχεια στον κομμουνισμό.”

“Μέχρι τότε, να ξέρετε ότι αυτός ο συντηρητικός Frederick Douglass θα κρατήσει το μπαρούτι του στεγνό και θα σας αγαπάει όλους. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια“, πρόσθεσε.

‘Grey’s Anatomy’ alum Isaiah Washington retiring from acting: ‘The haters have won’ https://t.co/0CjyJUaekv via @nypost

— Chris (@Chris_1791) March 4, 2023

Ο πρωταγωνιστής του “True Crime” δήλωσε ότι το έργο του “Corsicana” όπου έπαιξε τον ρόλο του “Bass Reeves” ήταν το τελευταίο του εγχείρημα στην οθόνη, αλλά διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι θα τους κρατά ενημερωμένους για τις “σαχλαμάρες της συνταξιοδότησής του εδώ κι εκεί.“

Keywords
Τυχαία Θέματα