Μαρτυρία-σοκ για την τραγωδία στα Τέμπη: «Ήταν όπως στο Μάτι, παντού καμένα και διαμελισμένα πτώματα»

Σε σοκ βρίσκεται όλο το πανελλήνιο εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας από την σφοδρή σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Το πρωί του Σαββάτου (4/3), ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάππας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για το πώς βίωσε την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς βρέθηκε εκεί από την πρώτη στιγμή.

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως τον συγκίνησε πολύ ένας μπαμπάς που πήγε στο σημείο του δυστυχήματος και παρακαλούσε τους διασώστες

να τον αφήσουν να ψάξει για ένα δείγμα του παιδιού του.

«Τα συναισθήματα που υπάρχουν είναι πόνος και οργή. Αυτό αντιμετωπίσαμε με τους συνάδελφος. Εγώ σοκαρίστηκα με έναν πατέρα που ήρθε στο χώρο της πρόσκρουσης και ζητούσε από τους διασώστες να τον αφήσουν να ψάξει μήπως βρει έστω ένα μπουφάν.

Δεν φώναζε ούτε ήταν εκνευρισμένος. Ήταν το χειρότερο, ένας βουβός πόνος. Ήταν όπως στο Μάτι, παντού καμένα και διαμελισμένα πτώματα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάππας.

«Έλεγαν “δώστε μου κάτι να κηδέψω”, τα φέρετρα είναι σφραγισμένα γιατί μέσα στα φέρετρα δεν υπάρχει ολόκληρο το σώμα αλλά μπορεί να έχει μόνο κάποια μέλη», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος στον αέρα της πρωινής εκπομπής του MEGA.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Το τελευταίο «αντίο» στην 23χρονη Ιφιγένεια -Σπαρακτικές στιγμές

Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος ξένος ηθοποιός

Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη -«Είναι αμήχανη εκπομπή, είμαστε παγωμένοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα