Τραγωδία στα Τέμπη: Το τελευταίο «αντίο» στην 23χρονη Ιφιγένεια -Σπαρακτικές στιγμές

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τέμπη, έχει επιφέρει ανείπωτο πόνο στους συγγενείς και τα αγαπημένα πρόσωπα των ανθρώπων που έχασαν τόσο απρόσμενα και άδικα τη ζωή τους.

Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας και η Ιφιγένεια Μήτσκα. Η 23χρονη βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της στο τρένο το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Για περίπου δύο εικοσιτετράωρα η οικογένειά της την αναζητούσε, όμως το βράδυ της Πέμπτης (2/3) ταυτοποιήθηκε η σορός της.

Το πρωί της Παρασκευής (3/3) ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Στέλιος Σούρλας μίλησε

στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το τραγικό δυστύχημα, δίνοντας πληροφορίες για το πού βρισκόταν η νεαρή κοπέλα και ο σύντροφός της τη στιγμή της σύγκρουσης των τρένων.

«Η Ιφιγένεια καθόταν στον τρίτο βαγόνι, στη θέση 67, στο παράθυρο και δίπλα ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος επέζησε με κάποια εγκαύματα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν. Δεν έφτασε η φωτιά στο τρίτο βαγόνι, αλλά είχαν αναπτυχθεί μεγάλες θερμοκρασίες», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Σούρλας.

Σε άλλο σημείο, ο δικηγόρος μετέφερε τα λεγόμενα του συντρόφου της 23χρονης κοπέλας, ο οποίος υποστηρίζει ότι την έδωσε στους διασώστες χτυπημένη και εκ τότε αγνοούνταν:

«Με το που έγινε η σύγκρουση έψαξε να βρει την Ιφιγένεια, την βρήκε, μαζί με ένα άλλο παιδί τη μετέφεραν σε άλλο σημείο μέσα στο βαγόνι από τα πόδια και το κεφάλι και διαπίστωσαν ότι είχε αίματα στο κεφάλι. Από ότι θυμάται, είχε σφυγμό. Παρέλαβαν το παιδί οι διασώστες και είπε πάρτε και την κοπελιά μου, όμως έκτοτε αγνοούνταν».

Αυτή την ώρα στα Γιαννιτσά, συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο» στην 23χρονη Ιφιγένεια, που έχασε τόσο απρόσμενα και άδικα τη ζωή της.

Το κλίμα πολύ βαρύ, καθώς κανείς τους δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η νεαρή κοπέλα δεν βρίσκεται πια κοντά τους.

Πλάνα από την κηδεία προβλήθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη -«Είναι αμήχανη εκπομπή, είμαστε παγωμένοι» 

Απολογείται σήμερα ο σταθμάρχης Λάρισας για το δυστύχημα στα Τέμπη

Εύα Καϊλή: Το τάμα της αδελφής της, Μανταλένας στον Άγιο Εφραίμ

Keywords
Τυχαία Θέματα