Hugh Jackman: Η εγκατάλειψη από τη μητέρα του και η επανασύνδεση

12:51 27/8/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Hugh Jackman αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς των τελευταίων δεκαετιών. Οι ρόλοι του σε ταινίες όπως The Greatest Showman, Wolverine και Les Misérables τον έχουν καταστήσει μια αδιαμφισβήτητα εμβληματική φιγούρα στο Hollywood. Ωστόσο, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι το γεγονός ότι η μητέρα του τον εγκατέλειψε στην παιδική ηλικία του. Ο Jackman ήταν μόλις

8 ετών, όταν η Grace McNeil, άφησε πίσω την οικογένειά της στην Αυστραλία και επέστρεψε στην πατρίδα της την Αγγλία.

Angelina Jolie: Έφτιαξε Instagram για σημαντικό λόγο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh jackman (fanpage) (@hughjackman_fc_)

Ο 52χρονος star είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτό το συμβάν σε μια συνέντευξή του το 2018. Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει ότι η μητέρα του είχε φύγει χωρίς να του πει καν αντίο. Ο πατέρας του λοιπόν ανέλαβε να μεγαλώσει τα παιδιά μόνος του, χωρίς κάποια βοήθεια. Ύστερα από την οριστικοποίηση του διαζυγίου των γονιών του, οι δύο αδελφές του Zoe και Sonya μετακόμισαν στην Αγγλία. Εκεί έζησαν με τη McNeil, ενώ ο Jackman και τα αδέλφια του Ian και Ralph παρέμειναν στο Sydney.

Η σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της Britney Spears

“Ήταν τραυματικό. Νόμιζα ότι πιθανόν να επέστρεφε. Και μετά απλά συνεχιζόταν”, είχε δηλώσει ο ηθοποιός. Χρειάστηκε να περάσουν μερικά χρόνια, ώσπου σε ηλικία 12 ετών συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του δεν θα επέστρεφε ποτέ. “Θυμάμαι να έχει μια πετσέτα στο κεφάλι της και να λέει γεια. Πρέπει να ήταν ο τρόπος της για να πει αντίο. Πήγα στο σχολείο κι όταν επέστρεψα δεν ήταν κανείς εκεί. Την επόμενη μέρα υπήρχε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία. Η μαμά ήταν εκεί. Και αυτό ήταν. Ο μπαμπάς προσευχόταν κάθε βράδυ για να επιστρέψει”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Ο Hugh όμως την έχει συγχωρέσει και τα τελευταία χρόνια διατηρούν καλές σχέσεις.

Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την μητέρα του και κατανόησε τους λόγους που πήρε εκείνη τη δύσκολη απόφαση. “Της έχω μιλήσει αρκετά από τότε και ξέρω ότι πάλευε. Ήταν σε νοσοκομείο μετά τη γέννησή μου και υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη. Δεν υπήρχε καμιά στήριξη εκεί. Αυτό που δεν ένιωσα ποτέ – και ξέρω ότι αυτό θα ακουστεί περίεργο – είναι ότι η μητέρα μου δεν με αγαπούσε”, ολοκλήρωσε. Πρόσφατα ο ηθοποιός δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία, στην οποία οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι. Κοιτάζονται στα μάτια χαμογελώντας και η αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους είναι φανερή. Στην περιγραφή του έγραψε μόνο μια λέξη “μαμά”.

Η συγκινητική αποκάλυψη της Sofia Vergara για την υγεία της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Keywords
Τυχαία Θέματα