Wedding season: 7 ιδέες από τις γαλαζοαίματες για να ντυθείτε με τον πιο chic τρόπο σε έναν καλοκαιρινό γάμο

14:03 23/5/2022 - Πηγή: InStyle

Οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι οι αγαπημένοι μας και φέτος που πρόκειται να παρευρεθούμε σε άπειρους θέλουμε οπωσδήποτε να κλέψουμε τις εντυπώσεις. Υπερβολές και casual ρούχα δεν ενδείκνυνται για μία τέτοια περίσταση που απαιτεί λάμψη, άποψη και πολλή κομψότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέξαμε να πάρουμε λίγη έμπνευση από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες ολόκληρου του κόσμου που δεν είναι άλλες από τις γαλαζοαίματες.

@reinaletiziadeespana

Midi floral σε λευκό καμβά: και μάλιστα με μπλε

λεπτομέρειες που ταιριάζουν άψογα με την αισθητική της Ελλάδας και τα χρώματα του Αιγαίου. Η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας παραδίδει μαθήματα styling και αποτελεί ένα από τα πιο chic fashion icons της εποχής. Συμφωνείτε;

@kate_middleton_royal

Κομψό σμαραγδί: χωρίς ίχνος υπερβολής ή προκλητικά στοιχεία, το φόρεμα της Kate Middleton έκανε εντύπωση με τον πιο διακριτικό τρόπο, εντυπωσιάζοντας μέσα από την απλότητά του. Για όσες θέλουν να είναι φινετσάτες και καλοντυμένες, η συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή της Δούκισσας είναι και η πιο ιδανική.

@dukeandduchessofsussexdaily

Λευκό κοστούμι: παρότι το λευκό σαν χρώμα είναι απαγορευτικό σε έναν γάμο για να μην κλέψουμε την παράσταση από τη νύφη, το λευκό κοστούμι επιτρέπεται για να μην πούμε επιβάλλεται! Φορέστε το total white με διακριτικά κοσμήματα ακριβώς όπως η Megan Markle και δεν θα χάσετε.

@royalfashiongram

Μάξι ρομαντικό floral: η Charlotte Casiraghi, εγγονή της Grace Kelly, ξέρει πώς να φέρνει την χαρά σε έναν καλοκαιρινό γάμο. Λουλούδια και girly βολάν δημιουργούν το πιο καλαίσθητο, φρέσκο αποτέλεσμα με ένα φόρεμα βγαλμένο από παραμύθι και μόνο για πριγκίπισσες.

@princesdianaa

Το revenge dress της Diana: το συγκεκριμένο ρούχο φοριέται πάντα και παντού. Πιο σέξι και θηλυκό, το little black dress είναι η safe, αλλά ταυτόχρονα τολμηρή ενδυματολογική επιλογή που κερδίζει πάντα. Και γι’ αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία.

@reinaletiziadeespana

Σέξι cut-outs: είτε σε φορέματα, είτε σε ολόσωμες φόρμες, η πιο hot τάση έρχεται για να αναστατώσει και τους γάμους και αφού την τόλμησε μία γαλαζοαίματη όπως η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, οφείλουμε να το κάνουμε κι εμείς. Ειδικά αν είναι σε αυτό το τόσο σέξι, παιχνιδιάρικο φούξια.

Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας: 8 εμφανίσεις από την πιο στιλάτη των Royals@monaco.royal.fashion

One-shoulder και κόκκινο: από την άλλη αν πρόκειται να παρευρεθείτε σε γάμο… πρώην φορέστε φλογερό κόκκινο και δείξτε τι έχασε. Η Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό μας δείχνει τον πιο τέλειο τρόπο για να φορέσουμε κόκκινο, κομψά και σέξι!

Keywords
Τυχαία Θέματα