Hugh Jackman: Δέχτηκε δέκα λεπτά χειροκρότημα από το κοινό της Βενετίας για την ερμηνεία στη νέα του ταινία

11:38 8/9/2022 - Πηγή: InStyle

Φαίνεται πως οι καλές ταινίες είναι πολλές φέτος στην Βενετία.

Ο Hugh Jackman και η συμπρωταγωνίστριά του Laura Dern ενθουσίασαν το κοινό στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου με την παγκόσμια πρεμιέρα του «The Son» του Florian Zeller, το οποίο και τους χειροκροτούσε επί δέκα λεπτά, μετά το τέλος της προβολής. Ο Jackman ήταν εμφανώς συγκινημένος και αγκάλιασε τον νεαρό συμπρωταγωνιστή του Zen

McGrath εν μέσω επευφημιών.

Credits: Deadline

Η ταινία, η οποία επικεντρώνεται σε μια οικογενειακή τραγωδία, είχε ενθουσιώδη υποδοχή, κάτι που προμηνύει πως θα τη δούμε και στα φετινά Oscars. Ο Αυστραλός ηθοποιός υποδύεται έναν πατέρα, του οποίου ο 17χρονος γιος έρχεται, χρόνια μετά το διαζύγιο των γονιών του, να ζήσει μαζί του, αφού αποφάσισε ότι δεν μπορεί πλέον να μείνει με τη μητέρα του.

10-minute standing ovation for #TheSon at #VeniceFilmFestival pic.twitter.com/34sbwLrHL3

— Deadline Hollywood (@DEADLINE) September 7, 2022 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thehughjackman

Στο καστ της ταινίας συμπεριλαμβάνεται και ο Anthony Hopkins-κάνει ένα πέρασμα από την ταινία, υποδυόμενος τον απόμακρο αλλά πολύ ειλικρινή πατέρα του Jackman. Ο Hopkins, ο οποίος κέρδισε ένα Oscar για την ερμηνεία του στη τελευταία ταινία του Zeller «The Father», παρόλα αυτά δεν παρευρέθηκε στη Βενετία.

Ο θεατρικός συγγραφέας Zeller έγινε το νέο πρωτοποριακό ταλέντο στη σκηνοθεσία με το “The Father”, το οποίο κέρδισε έξι υποψηφιότητες για Oscars, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας και καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου που μοιράστηκε με τον συν-σεναριογράφο Christopher Hampton. Το δίδυμο συνεργάστηκε ξανά για να διασκευάσει το «The Son» σε ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 11 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα