Ο Harry Styles λανσάρει νέο εντυπωσιακό μανικιούρ στο Φεστιβάλ της Βενετίας

09:13 8/9/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Harry Styles είναι αδιαμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα beauty & fashion icons της εποχής μας, καθώς δεν φοβάται να τολμήσει, να εκφραστεί ελεύθερα και να πάει ενάντια στο κατεστημένο.

Ο ίδιος λοιπόν, παρευρέθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του από την ανερχόμενη ταινία “Don’t Worry Darling” στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της

Βενετίας. Ο τραγουδιστής για άλλη μία φορά έκανε μία εντυπωσιακή eye-catching εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’70. Αυτό βέβαια που τράβηξε την προσοχή μας ήταν η επιλογή στο βερνίκι νυχιών του.

Συγκεκριμένα ο Harry επέλεξε μία ανοιχτόχρωμη απόχρωση του μπλε – σχεδόν τιρκουάζ – για τα μισά του νύχια, ενώ τα υπόλοιπα ήταν ένα έντονο baby pink χρώμα. Δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν ακολούθησε κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο, αλλά πιστεύουμε ότι τα έκανε σκόπιμα εναλλάξ.

View this post on Instagram

A post shared by Harry Styles Daily Updates (@harrystylessdaily._)

Αυτή η τεχνική του mix & match, έδωσε μία funky αίσθηση, ενώ παράλληλα έφερε στη θύμηση αυτό το πολύχρωμο, Barbie μανικιούρ, που κάναμε παιδιά. Μήπως ο τραγουδιστής δίνει το πράσινο φως σε ένα new nail era, με τα mismatched νύχια να είναι η επόμενη τάση;

Να προσθέσουμε εδώ, ότι ο Harry εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχει το δικό του beauty and lifestyle brand, το Pleasing, το οποίο διαθέτει βερνίκια νυχιών με την υπογραφή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα