Hemingway Βar: Το μικροσκοπικό στέκι που ενέπνευσε τον διάσημο συγγραφέα

10:31 13/5/2023 - Πηγή: InStyle

Το εκπληκτικό ξενοδοχείο «Ritz» στην Place Vendome, στην καρδιά του Παρισιού, ανακαινίστηκε πλήρως. Μόνο το θρυλικό «Bar Hemingway» παρέμεινε όπως ήταν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ritz Paris (@ritzparis)

Η ατμόσφαιρα του διάσημου σε όλο τον κόσμο bar μάς ταξιδεύει στην εποχή του μεγάλου συγγραφέα, αφού εδώ εμπνεύστηκε κάποια από τα έργα του και απολάμβανε το Dry Martini ή το Negroni του. Το μπαρ διαθέτει

25 δερμάτινες πολυθρόνες, ενώ η μουσική είναι απούσα. Μοιάζει σαν μια αποκλειστική λέσχη μελών… Ένας τόπος προσκυνήματος… Μια εμπειρία μοναδική στο Παρίσι, που πρέπει να ζήσει κάθε γευσιγνώστης ή ευζωιστής.

Μην προσπαθήσετε να κλείσετε θέση, θα πρέπει να έρθετε αυτοπροσώπως και, αν υπάρχει θέση, θα απολαύσετε κάποιο από τα εμβληματικά κοκτέιλ σε περιβάλλον μυσταγωγικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiota Alepoudea (@yiota.alep)

Ο Αμερικανός Ερνεστ Χέμινγουεϊ ήταν ένας ατρόμητος εξερευνητής, με ισχυρή επιρροή στη μυθοπλασία του 20ού αιώνα. Ο περιπετειώδης τρόπος ζωής και η «εικόνα» του έγραψαν στις νεότερες γενιές. Άλλωστε, όπως έλεγε, για να γράψεις για τη ζωή, πρέπει πρώτα να τη ζήσεις.

Coctails: Ποιά είναι τα πιο δημοφιλή ανά τον κόσμο – Η λίστα προτίμησης της Ελλάδας σε σχέση με τις άλλες χώρες Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ernest Hemingway Quotes (@ernesthemingway.official)

Στο ονειρικό ξενοδοχείο «Ritz» έχουν διατηρήσει και τη σουίτα του ως φόρο τιμής στον αγαπημένο συγγραφέα που έγραφε: «Όταν ονειρεύομαι μια μεταθανάτια ζωή στον παράδεισο, η δράση διαδραματίζεται πάντα στο “Ritz Paris”».

Keywords
Τυχαία Θέματα