Χαμηλοκάβαλο παντελόνι: Όλοι οι τρόποι να το φορέσουμε και να δείχνει κομψό

08:55 13/5/2023 - Πηγή: InStyle

Υπάρχουν δύο λέξεις που τρομάζουν τις millennials: χαμηλοκάβαλο τζιν. Αυτή η πτυχή της αναβίωσης του Y2K προκαλεί μικρό πανικό εδώ και μερικά χρόνια, με τις ορκισμένες λάτρεις του ψηλόμεσου τζιν να ηρεμούν μόνο με την ελπίδα ότι μπορεί απλώς να… περάσει.

Τα τζιν με χαμηλό καβάλο ήταν στις συλλογές πολλών σχεδιαστών όπως Jacquemus, Masha Popova και Altuzarra για την άνοιξη, ενώ επαναλαμβάνονται και στις

αντίστοιχες για το φθινόπωρο/χειμώνα του ’23 από τους Gucci, Y/Project και Isabel Marant. 

Οι σχεδιαστές μίλησαν, το TikTok συμφώνησε ότι είναι η ώρα να αποκαλύψουμε ξανά το αφαλό μας. Ψυχραιμία! Το χαμηλοκάβαλο παντελόνι δεν χρειάζεται να σας τρομάζει, καθώς υπάρχουν τρόποι να το κάνετε να λειτουργήσει για εσάς, ακόμα και αν δεν είστε συνηθισμένη.

GUCCI

Πρώτα πρώτα ελάτε να επαναπροσδιορίσουμε ότι το χαμηλοκάβαλο τζιν δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα παντελόνι που “κάθεται” κάτω από τον αφαλό. Κανείς δεν περιμένει από εσάς να αντικαταστήσετε τα αγαπημένα σας ψηλόμεσα με ένα «bumster» παντελόνι Alexander McQueen – το εμβληματικό στιλ που έκανε το ντεμπούτο του στο show «Taxi Driver» για το φθινόπωρο/χειμώνα του ’93. To χαμηλοκάβαλο τζιν είναι εξ΄ ορισμού σέξι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα και προκλητικό.

Επιπλέον κανείς δεν σας υποχρεώνει να το φορέσετε με crop tops ή άλλες μπλούζες που αφήνουν την κοιλιά εκτεθειμένη. Αν το φορέσετε έξυπνα μπορείτε να δημιουργήσετε εμφανίσεις safe και κομψές, που δεν θα σας κάνουν να αισθάνεστε αμήχανα, αλλά ίσα ίσα θα σας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση.

Το χαμηλοκάβαλο μπορεί να φορεθεί από γυναίκες κάθε ηλικίας, ακόμα και πιο ώριμες.

Με γιλέκο Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Total denim σύνολο Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Baggy σε συνδυασμό με lingerie top Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Οι Υ2Κ τάσεις που oι millenials μισούν αλλά… επιστρέφουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα