Happy Birthday Megan Fox! Γιορτάζουμε την πιο σέξι ηθοποιό με 6 από τα πιο hot looks της

11:33 17/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Megan Fox έγινε 36 και δείχνει πιο hot από ποτέ. Κατά καιρούς, η σέξι ηθοποιός έχει προσφέρει πολλές απολαυστικές και fashion statement στιγμές στο κόκκινο χαλί, αλλά και στις καθημερινές της εμφανίσεις, με τις τελευταίες να γίνονται στο πλευρό του νέου αρραβωνιαστικού της, Machine Gun Kelly. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια στροφή προς την gothic αισθητική και μια ιδιαίτερη αγάπη για… τους βρικόλακες. Όπως και να ‘χει εμείς της ευχόμαστε «Χρόνια πολλά», κάνοντας ένα flashback στα πιο σέξι looks της.

@meganfox

Φλογερή στα κόκκινα: η απόλυτη σέξι woman περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Met Gala και άναψε κυριολεκτικά, φωτιές. Lace-up φόρεμα, με ανοίγματα και κοψίματα, κατακόκκινο κραγιόν και ένα hairstyling που απογείωνε το look. Αυτή η εμφάνιση, τα είχε πραγματικά, όλα!

@meganfox

Wet look: αν προσπαθήσετε ποτέ να πετύχετε το απόλυτο wet look, πάρτε έμπνευση από την Megan Fox και τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Υπερβολικά σέξι από την κορυφή ως τα νύχια, με διάφανο φόρεμα και μικροσκοπικά εσώρουχα.

@meganfox

A Barbie moment: η ηθοποιός έχει πολλές πλευρές και φροντίζει να τις αποκαλύπτει όλες στο κόκκινο χαλί. Αν και πιο goth και μοιραία, ομολογούμε πως ακόμα και το ροζ της πάει γάντι.

@meganfox

Επικίνδυνα μαύρα: αν και από την άλλη, η Megan δείχνει να έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μαύρα και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε τον λόγο. Η ηθοποιός δεν απογοητεύει ποτέ το κοινό της και φροντίζει πάντα, να σερβίρει αρκετές δόσεις sexiness με τις καυτές της εμφανίσεις.

@meganfox

Shine bright: ως μια εκθαμβωτική μελαχρινή Barbie, η Megan Fox εμφανίστηκε σε πρεμιέρα ταινίας με το συγκεκριμένο outfit, κάνοντας όλα τα κεφάλια να γυρίσουν. Δεν είναι τυχαίο που είναι μέσα στις πιο σέξι παρουσίες του Hollywood, αν όχι η νούμερο ένα.

@meganfox

Goth Queen: με επιρροές από… τον αρραβωνιαστικό της, η Megan Fox συνδύασε δερμάτινα και δαντέλες σε ένα look που μάγεψε και σε καμία περίπτωση δεν πέρασε απαρατήρητο. Εξάλλου, η ηθοποιός έχει αποδείξει από πολύ μικρή ηλικία, ότι κατέχει την ικανότητα του να κάνει όλα τα κεφάλια να γυρνάνε στο πέρασμα της. Ευχόμαστε κάθε χρονιά και πιο σέξι. Happy birthday, Megan Fox!

Keywords
Τυχαία Θέματα