Leni Olumi Klum: Aκολουθεί τα βήματα της μητέρας της Heidi

01:56 17/5/2022 - Πηγή: InStyle

Όταν η μαμά σου είναι η Heidi Klum, το να πηγαίνεις σε μια μεγάλη εκδήλωση είναι τόσο εύκολο, όσο το να δανείζεσαι από την ντουλάπα της.

Αυτό ακριβώς έκανε η μεγαλύτερη κόρη της Heidi Klum, η Leni Olumi Klum (ο βιολογικός της πατέρας είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας Flavio Briatore, αν και ο Seal την μεγάλωσε σαν κόρη του), όταν έφτασε να πάει στον χορό της.

@instagram/Leni Olumi Klum

Σε μια ανάρτησή της στο Instagram,

η Leni μοιράστηκε ότι το στράπλες, μελάνι μαύρο φόρεμα που επέλεξε για τον χορό ήταν στην πραγματικότητα ένα vintage κομμάτι της μαμάς της.

@instagram/Leni Olumi Klum

Tο κομψό στράπλες φόρεμα λειτουργεί εξίσου καλά το 2022 όπως και τότε. Η Leni το συνδύασε με ένα κομψό αστραφτερό κολιέ και τσάντα pochette γεμάτη με στρας. “Βραδιά χορού με φόρεμα μαμάς ”, έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Photo by Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images

Η Klum το είχε φορέσει το 1998 σε μια εκδήλωση για τον εορτασμό του Comic Relief VIII (μια ειδική φιλανθρωπική οργάνωση του HBO που περιελάμβανε εμφανίσεις από τον Billy Crystal, τη Whoopi Goldberg, τον αείμνηστο Robin Williams και τον βασικό της rom-com της δεκαετίας του ’90 Jason Alexander). Το είχε συνδυάσει με ένα κρεμαστό κολιέ σε lariat-styel, πέδιλα, ενώ τα τα μαλλιά της ήταν σε ίσια γραμμή με χώρισμα στη μέση.

Η Leni και η Heidi έχουν κάνει μερικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί μαζί, αποδεικνύοντας ότι ως δίδυμο μαμά-και-κόρη σκίζουν.

Για αυτό και η Leni ακολουθεί τα πετυχημένα βήματα της μητέρας της στο μόντελιγκ. Το ντεμπούτο της το έκανε πέρσι στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου (εικονικό γεγονός), φορώντας δημιουργίες σχεδιαστών, όπως οι Kaviar Gauche, Michael Sontag και Lala Berlin.

@instagram/Leni Olumi Klum

Πηγή: Instyle.com

Keywords
Τυχαία Θέματα