Άννα Μπεζάν: «Όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα, με έπιασε κρίση πανικού»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στην Ελένη Ευσταθίου μίλησε σήμερα το πρωί (17/5) η Άννα Μπεζάν!

Η ηθοποιός που σε λίγους μήνες θα φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, στην πεθερά της, Χριστίνα Παππά και στον γάμο της με τον αγαπημένο της!

«Είμαι πολύ καλά, είμαι έγκυος, δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα με έκανε τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνη ζορίστηκα πολύ, έχασα και πολλά κιλά. Είμαι 5,5 μηνών και στεναχωριέμαι που έχω πολύ μικρή κοιλιά.

Το μωράκι κλωτσάει, στην αρχή έκλαιγα κάθε

φορά, τώρα κάθε 2-3 φορές που το νιώθω. Θα ήθελα το μωρό να πάρει το χιούμορ μου και την ψυχραιμία και από τον Δημήτρη την καλοσύνη του.

Όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα, με έπιασε κρίση πανικού. Έκανα 4 τεστ εγκυμοσύνης, το έστειλα στον Δημήτρη και νόμιζε ότι έκανα πλάκα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Άννα Μπεζάν.

Για την σχέση της με την Χριστίνα Παππά και για το πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη, είπε «η κόρη μας θα είναι η Χριστίνα Παππά junior, όσο το συνειδητοποιεί είναι τρελαμένη. Την Χριστίνα την σέβομαι, είναι μαμά του Δημήτρη. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι, δεν μου έχει γίνει ακόμα πρόταση γάμου. Θέλω να απολαύσω την γέννα, να το ζήσω 100%».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξή της: 

Διαβάστε ακόμα:

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η εξομολόγηση για την απώλεια που τον συγκλόνισε -«Ήταν μια δραματική στιγμή…»

Πολύ δύσκολες ώρες για την Ασπασία Τζιτζικάκη

Γλυκά Νερά: Τόσα χρόνια θα μείνει πραγματικά στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα