H Zendaya κάνει tribute στον Valentino των ’90s

10:47 7/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Zendaya φαίνεται πως θα συνεχίσει να αποτελεί fashion icon και το 2022. Μόλις που προλάβαμε να κάνουμε την λίστα με τις καλύτερες εμφανίσεις της για την χρονιά που έφυγε, και η νεαρή star στις πρώτες μέρες του νέου έτους σκέφτηκε ήδη να κάνει ένα στιλιστικό tribute στα ’90s για την πρεμιέρα του Euphoria.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός φωτογραφήθηκε για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς

του HBO, και έκλεψε την παράσταση ντυμένη με ένα vintage Valentino στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα. Η Zendaya ανέβασε μια σειρά από στιγμιότυπα του Valentino Garavani στο πλευρό του μοντέλου Linda Evangelista – η οποία ανέδειξε υπέροχα το φόρεμα στην πασαρέλα τη δεκαετία του 1990 – σε stories στο Instagram της.

Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic for HBOPhoto by Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images

Η ίδια τίμησε το εμβληματικό ρούχο από την συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 1992 του Ιταλού σχεδιαστή συνδυάζοντάς το με κρεμαστά σκουλαρίκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός του Spider-man και ο στιλίστας της Law Roach, επιλέγουν την αναγέννηση τέτοιων ρούχων. Είτε πρόκειται για ένα vintage φόρεμα Roberto Cavalli ή για YSL haute couture της δεκαετίας του ’80, η Zendaya ξέρει πώς να αξιοποιήσει στιλιστικά το παρελθόν στο κόκκινο χαλί.

instyle.com@instyleturkiye

Keywords
Τυχαία Θέματα