Gwyneth Paltrow: Οι γλυκές εικόνες με την οικογένεια και τις φίλες της

11:29 6/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Gwyneth Paltrow δημοσίευσε τις αγαπημένες της στιγμές από το έτος που πέρασε.

Το 2021 μπορεί να μας αποχαιρέτησε πριν από λίγες μέρες, όμως οι αναμνήσεις που δημιουργήσαμε θα μείνουν για πάντα μαζί μας. Η Gwyneth Paltrow, μοιράστηκε μια σειρά από γλυκές εικόνες με τα κοντινά της πρόσωπα. Μέσα σε αυτά είναι φυσικά ο σύζυγος, Brad Falchuk, τα παιδιά της και η μητέρα της, Blythe Danner.

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Το γλυκό post της Gwyneth ξεκινάει με μια selfie της ίδιας μαζί με τις καλύτερες φίλες της. Το ξεχωριστό στοιχείο σε αυτή τη φωτογραφία είναι ότι εντοπίζουμε άλλο ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο – την ηθοποιό Cameron Diaz. Η μακροχρόνια φιλία τους ξεκίνησε το 2008, όταν ο πατέρας της Diaz έφυγε από τη ζωή. Η Paltrow της είχε συμπαρασταθεί πάρα πολύ, επειδή είχε χάσει και αυτή τον πατέρα της το 2002. Ως αποτέλεσμα οι δυο τους ήρθαν κοντά και δέθηκαν πολύ εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

“Τα καλύτερα κομμάτια του 2021: Αγαπώ τους φίλους μου με όλη μου την καρδιά, το noodle donut στο @lunasia.dimsum, το να είμαι παντρεμένη με τον άντρα μου, να ταξιδεύω και να είμαι μαμά σε τέσσερις απίστευτους ανθρώπους που αγαπώ βαθιά. Εύχομαι σε όλους αγάπη και χαρά και σπουδαία πράγματα φέτος!” έγραψε για να συνοδεύσει την ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Keywords
Τυχαία Θέματα