Harry Potter reunion: Η Emma Watson με τις μπότες της στηρίζει τη βιώσιμη μόδα

09:27 6/1/2022 - Πηγή: InStyle

Οι fans του Harry Potter ζητάνε κι άλλο! Σωστά είναι καλό όταν μια ιστορία κλείνει να μένει εκεί και να σταματάει με κομψότητα στο pick της επιτυχίας. Ωστόσο το reunion στο Hogwards μόνο αναμνήσεις μας ξύπνησε, τόσες που λίγο έλειψε να μην σχολιάσουμε το outfit της Emma Watson. Ή καλύτερα να πω της Hermione Granger;

Instagram @warnermedia

Η Hermione

λοιπόν, πιστή στο λονδρέζικο στιλ μας έδωσε ένα look που θα το φορούσαμε άνετα σε ένα χειμωνιάτικο ταξίδι με το τρένο, και αν μη τι άλλο του Hogwards Express, για να κατεβαίναμε με ύφος μελαγχολικής σταρ από το βαγόνι. Η εμφάνιση θα μπορούσε να έχει ως τίτλο «Στηρίζουμε βιώσιμη μόδα» καθώς όλα τα brands που επέλεξε η ηθοποιός δημιουργούν με οικολογική συνείδηση. Για αυτή τη σκηνή η Emma επέλεξε ένα μάλλινο πλεκτό της Victoria Beckham, Issey Miyake παλτό, Maison Michel καπέλο και φυσικά Chloe μπότες.

Instagram @hbomax

Η Emma, και όχι η Hermione, είχε παραδεχτεί σε προηγούμενη συνέντευξή της ότι είχε ερωτευτεί τον συμπρωταγωνιστή της Tom Felton, γνωστό και ως Draco Malfoy, με τον οποίο στην ταινία μισιούνταν.

Courtesy of Chloe Courtesy of Chloe

Η Chloe πιστή στην ηθική και βιώσιμη μόδα παρουσίασε μια συλλογή βγαλμένη από το πιο ωραίο φθινοπωρινό παραμύθι. Ποιος δεν θα έκανε εικόνα τον εαυτό του να περπατάει σε ένα φθινοπωρινό τοπίο με κίτρινα και πορτοκαλί φύλλα να πέφτουν γύρω του ενώ φοράει αυτές τις μπότες; Εμείς πάντως το κάναμε!

Courtesy of ChloeCourtesy of Chloe

Keywords
Τυχαία Θέματα