H JLo αποκάλυψε τις προθέσεις της για τη νέα χρονιά

09:49 12/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez δεν διαφέρει από όλους εμάς που κάθε Πρωτοχρονιά, παίρνουμε τις αποφάσεις μας για να γίνουμε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας τη νέα χρονιά. Η star μοιράστηκε τις προθέσεις της για τo 2022 με τους πολλούς followers της στο Instagram.

Hχογράφησε ένα βίντεο αυτο-στοχασμού πριν από την προπόνησή της για την ημέρα. Φόρεσε ένα ανοιχτό γκρι, δεμένο crop top που αναδείκνυε τους διάσημους κοιλιακούς της, το οποίο συνδύασε με μαύρο κολάν και ψηλή αλογοουρά. Κρατούσε επίσης ένα από τα επώνυμα μπουκάλια νερού της, αυτό που δημιουργήθηκε από το αθλητικό ποτό Body Armor.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Γεια σας παιδιά, πώς νιώθετε; Έξω βρέχει αυτή τη στιγμή και αυτό με βάζει σε διάθεση για σκέψεις. Και απλώς σκεφτόμουν, πριν να γυμναστώ, να μοιραστώ μαζί σας ποιες είναι οι προθέσεις μου για φέτος. Σκέφτομαι να έχω πραγματικά επίγνωση του πως θέλω να είναι η ζωή μου ώστε να μπορέσω να μεγαλώσω και να γίνω ο καλύτερος εαυτός μου, φέτος καλύτερα από ποτέ: ψυχικά, σωματικά, πνευματικά, συναισθηματικά. Να είμαι η καλύτερη μητέρα που μπορώ να είμαι, η καλύτερη σύντροφος και φίλη που μπορώ να γίνω. Η καλύτερη κόρη, αδερφή, αφεντικό, άνθρωπος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Φυσικά αναφέρθηκε στον Ben Affleck όταν ορκίστηκε να είναι η «καλύτερη σύντροφος». Η σχέση τους εξελίσσεται και πολύ πιθανόν να ακούσουμε και γαμήλιες καμπάνες μέσα στο ’22. Ότι και να κάνεις Jen, είμαστε μαζί σου!

InStyle Spain

Keywords
Τυχαία Θέματα