Διάσημες κόρες στα βήματα των celebrity μαμάδων τους

11:15 11/1/2022 - Πηγή: InStyle

Λένε ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και στην περίπτωση των συγκεκριμένων celebrities, η παροιμία ταιριάζει γάντι. Διάσημες μαμάδες, supermodels και ηθοποιοί κληρονόμησαν στις κόρες τους, εκτός από την ομορφιά, και το ταλέντο που οι ίδιες κατέχουν. Σίγουρα η φήμη και η προβολή των γονιών τους βοήθησε στο να απογειώσουν την καριέρα τους, τα κορίτσια όμως κέρδισαν επάξια τη φήμη και έβγαλαν ασπροπρόσωπες τις μαμάδες τους.  

Instagram @lilamoss

Lila Grace Moss: κόρη της Kate Moss. Με manager την ίδια την μητέρα της και ένα από τα καλύτερα μοντέλα των εποχών, η Lila

έχει ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι και απ’ ότι φαίνεται έχει το χάρισμα της μαμάς της. Η 20χρονη έχει κατακτήσει ήδη τις πασαρέλες και με αυτοπεποίθηση στα ύψη οδεύει προς το λαμπρό της μέλλον.

Instagram @yolandahadid

Gigi και Bella Hadid: κόρες της Yolanda Hadid. Περιττό να συστήσουμε τα κορίτσια αφού είναι τα μεγαλύτερα top models της δικής μας εποχής και το πέτυχαν έχοντας ως πρότυπο τη μητέρα τους. Πρώην μοντέλο και η Yolanda έδειξε τον δρόμο στα κορίτσια της κι αυτές φαίνεται να την έχουν ξεπεράσει και με το παραπάνω.

Instagram @lourdesleon

Lourdes Leon: κόρη της Madonna φυσικά. Στα χνάρια της μητέρας της, η κόρη της βασίλισσας της pop εργάζεται στον ίδιο χώρο με ιδιαίτερη προτίμηση το κόμματι του modeling όπου και προωθεί τα δικά της πιστεύω. Εκκεντρική σαν την μητέρα της, η Lourdes έχει μάθει από πρώτο χέρι πώς να προκαλεί αντιδράσεις.

@vanityfair

Dakota Johnson: κόρη της Melanie Griffith. Το μικρόβιο της ηθοποιίας έπιασε τόπο και σε αυτήν την περίπτωση. Η ηθοποιός προσπαθεί να αποδείξει με νύχια και με δόντια την αξία της, κάτι πολύ δύσκολο όταν έχεις μια super star μαμά. Δεν τα πάει κι άσχημα να πούμε, αφού ο κόσμος δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία και μόνο στην ύπαρξη της Dakota.

Instagram @lilyrose_depp

Lily Rose Depp: κόρη της Vanessa Paradis, και του Johnny Depp αλλά εδώ μελετάμε τις μαμάδες. Η 22χρονη Lily Rose, μισή Γαλλίδα, μισή Αμερικανίδα, κληρονόμησε πρώτα απ’ όλα την ομορφιά της μητέρας της που δεν κρύβεται, και φυσικά το μικρόβιο της διασημότητας. Μοντέλο και ηθοποιός δηλώνει κι εμείς την πιστεύουμε.

Instagram @kaiagerber

Kaia Gerber: η κόρη της Cindy Crawford δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το αφιέρωμα. Εκτός από την ομορφιά, το ταλέντο και το πάθος για τη μόδα, η Cindy Crawford κληρονόμησε στην κόρη της και πολύτιμες συμβουλές για τον χώρο. Η προσγειωμένη Kaia ξέρει πώς να μαγεύει διακριτικά κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ.

Instagram @d.casseluxxi

Deva Cassel: κόρη μιας ντίβας. Και αν δεν μαντέψατε ποιας και μόνο από την ομοιότητα, θα σας πούμε εμείς. Η Monica Bellucci έβγαλε μια κόρη ίδια με αυτή, τόσο στην ομορφιά όσο και στην κομψότητα και η επιτυχία της στο χώρο της μόδας ήταν σχεδόν αναμενόμενη. Bellissima!

Instagram @heidiklum

Leni Klum: κόρη της Heidi Klum. Ναι, η μινιατούρα που βλέπετε δίπλα από το top model είναι η κόρη της και μαντέψτε, έχει τις ίδιες βλέψεις με τη μητέρα της. Δηλαδή να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας. Και ίσως το πετύχει γιατί έχει μια από τις καλύτερες δασκάλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα