H Charlize Theron θα συμμετέχει στις επόμενες ταινίες της Marvel

12:28 12/5/2022 - Πηγή: InStyle

Έξι μέρες μετά το ντεμπούτο του Doctor Strange in the Multiverse of Madness στους κινηματογράφους, η Theron δημοσίευσε στο instagram την επίσημη πρώτη εμφάνισή της ως Clea. Η συμμετοχή της στις επόμενες ταινίες της Marvel έχει φημολογηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς οι πολλές εκπλήξεις στο Multiverse of Madness άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ωστόσο η ανάρτησή της, σηματοδοτεί

την πρώτη φορά που η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός αναγνώρισε ότι υποδύεται τον χαρακτήρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

Για τους fans των ταινιών, σε αυτό το σημείο, δεν είναι σαφές πού θα πάει η εκδοχή της Theron ως Clea, αλλά η σκηνή υποδηλώνει έντονα ότι αυτή και ο Benedict Cumberbatch θα πρωταγωνιστούν στην επόμενη ταινία Doctor Strange. «Γνωρίστε την Clea» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η ηθοποιός. Σύμφωνα με τα κόμικ της Marvel, η Clea είναι μια μάγισσα με την οποία ο Dr. Strange συνάπτει ερωτικές σχέσεις. Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πλευρά του Strange, στο Strange Tales το 1964.

Η Charlize βέβαια δεν επαναπαύεται στις fantasy movies. Πρόκειται να εμφανιστεί στην ταινία του Netflix The School for Good and Evil, σε σκηνοθεσία Paul Feig και με συμπρωταγωνιστές τους Kerry Washington, Michelle Yeoh, Ben Kingsley, Rachel Bloom και Laurence Fishburne. Επίσης, θα επαναλάβει τον ρόλο της ως κακοποιός Cipher στο Fast X, το οποίο πρόσφατα διέκοψε την παραγωγή αφού ο σκηνοθέτης Justin Lin εγκατέλειψε απροσδόκητα τα γυρίσματα. Ημέρες αργότερα, η Universal προσέλαβε τον Louis Leterrier ως αντικαταστάτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marvel Studios (@marvelstudios)

Keywords
Τυχαία Θέματα