Άρωμα λεβάντας: 6 looks θα σας πείσουν ότι το λιλά χρώμα δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα

09:37 12/5/2022 - Πηγή: InStyle

Τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται μια στροφή προς τα πιο έντονα χρώματα, τις neon αποχρώσεις και το colorblocking. Η παστέλ παλέτα ξεχάστηκε για λίγο, ιδιαίτερα μέσα στον χειμώνα όταν άλλα πιο τολμηρά trends έκαναν την εμφάνισή τους. Όμως, το καλοκαίρι και ο φωτεινός καιρός λατρεύουν τις soft αποχρώσεις, όπως και όλα τα ρομαντικά κορίτσια που επιλέγουν να τις επαναφέρουν στο προσκήνιο και στο street style.

Μάλιστα, το μοβ της λεβάντας δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα και φέτος, υπόσχεται να βάλει στις εμφανίσεις αυτό το τόσο elegant touch που αγαπάμε. Έξι looks λοιπόν, θα σας πείσουν να επαναφέρετε το trend του λιλά, αμέσως τώρα!

@sarahlysander

Total denim: όχι σε blue jean, όχι σε συνηθισμένο λευκό, αλλά σε λιλά. Τι πιο κοριτσίστικό και στιλάτο από ένα look από την κορυφή μέχρι τα νύχια τζιν και παστέλ; Αποφύγετε τις στενές γραμμές, επιλέγοντας ένα oversized jacket κι ένα mom fit jean και αποθεώστε το χρώμα όπως του αξίζει.

@chloelecareux

Casual chic με λιλά: ένα ζευγάρι statement mules κι ένα επίσης, oversized σακάκι στη συγκεκριμένη απόχρωση, θα σας πείσουν για τη δυναμική του πιο girly χρώματος. Με ένα basic top κι ένα κλασικό jean θα είστε η πιο στιλάτη και… ρομαντική ύπαρξη του δρόμου.

@negin_mirsalehi

Off-the-shoulder midi φόρεμα: σε στενή γραμμή που αναδεικνύει τη σιλουέτα και με κόψιμο στο πλάι αν είναι δυνατό. Μια αέρινη, αιθέρια και μοιραία επιλογή που δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο.

@mimiarr

Total leather: για όσο ακόμα προλαβαίνετε να φορέσετε δερμάτινα! Τα μαύρα θεωρούνται πια τελείως χειμωνιάτικα, γι’ αυτό και οι αποχρώσεις της λεβάντας έρχονται για να δώσουν ένα πιο καλοκαιρινό άγγιγμα στις εμφανίσεις μας και να «μαλακώσουν» τα σκληρά leathers.

@kyliejenner

Do it like the Jenners: στη νέα καμπάνια καλλυντικών της Kylie, οι δύο αδερφές φόρεσαν λιλά cut-out φορέματα και μας απέδειξαν πως όντως, το συγκεκριμένο χρώμα θα παίξει πολύ.

@aimeesong

Καλοκαιρινές διακοπές με λιλά: το beachwear επίσης, προωθεί το τόσο κοριτσίστικο χρώμα, το οποίο λατρέψαμε, φορέσαμε σε μαγιό και ρούχα και φέτος, σκοπεύουμε να το τιμήσουμε ξανά. Τα παστέλ κάνουν δυναμικό comeback, ξεκουράζοντας το μάτι από τις τόσες εντάσεις που αντικρύσαμε τον χειμώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα