Eurovision 2022: Ιταλίδα εθελόντρια κατήγγειλε πως δέχθηκε παρενόχληση στο πάρτι μετά το “Τιρκουάζ Χαλί”

Στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera μίλησε 20χρονη εθελόντρια από την Eurovision, η οποία κατήγγειλε πως στο πάρτι που έγινε μετά το “Τιρκουάζ Χαλί”, τόσο η ίδια όσο και άλλες τρεις συνάδελφοί της δέχτηκαν παρενόχληση από δύο χορευτές, οι οποίοι συνεργάζονται με εκπρόσωπο που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης.

«Στη πάρτι της Eurovision,

πολλοί ήπιαν πάρα πολύ, τόσο που όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εξαντλήθηκαν. Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί. Άρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια», δήλωσε στην εφημερίδα η 20χρονη Ιταλίδα φοιτήτρια νομικής.

«Η τραγουδίστρια από την Κύπρο έλαβε επίσης μεγάλη προσοχή, αλλά στη δική της περίπτωση δεν ξεπέρασε κανείς τα όρια», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «δεν καταγγείλαμε το γεγονός στους ανωτέρους μας, για να μη δημιουργήσουμε προβλήματα, αλλά αν ήμουν σε ντίσκο θα τους είχα χαστουκίσει», ενώ επισήμανε πως φεύγοντας είδε τους ίδιους άντρες να «βάζουν στόχο άλλες κοπέλες».

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδης: Αναβλήθηκε η δίκη για τις 25 Μαΐου -Οι αντιδράσεις τους στην κάμερα

Σπύρος Μαρτίκας: Η αδερφή του απαντά για το φλερτ με τη Βρισηίδα -O άγνωστος χωρισμός του πριν μπει στο Survivor

Εύη Δρούτσα: «Δεν κατάλαβα γιατί δεν πήγαμε στην Eurovision με τον Good Job Nicky»

Keywords
Τυχαία Θέματα