Eva Green: Υποστηρίζει τον Johnny Depp στην δίκη του με την Amber Heard

10:44 21/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Eva Green έδειξε υποστήριξη στον Johnny Depp στα social media εν μέσω της δίκης του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Amber Heard. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν μαζί στην κωμωδία τρόμου φαντασίας του Tim Burton

το 2012 “Dark Shadows”, μια μεταφορά της ομώνυμης τηλεοπτικής σαπουνόπερας.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Johnny θα αναδυθεί με το καλό του όνομα και την υπέροχη καρδιά του που θα αποκαλυφθούν στον κόσμο και η ζωή θα είναι καλύτερη από ποτέ για εκείνον και την οικογένειά του», έγραψε η ηθοποιός στο instagram. Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια φωτογραφία της με τον Depp σε ένα κόκκινο χαλί για το «Dark Shadows».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Green Web (@evagreenweb)

H Green είναι μια από τους πολλούς ηθοποιούς που έχουν εκφράσει δημόσια την υποστήριξή τους στον Johnny Depp κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία διεξάγεται στη Virginia από τις 11 Απριλίου. Ο κωμικός Bill Burr εμφανίστηκε στο podcast του για να υποστηρίξει τον Depp και παρότρυνε τους haters του ηθοποιού να ζητήσουν συγγνώμη εάν η Heard χάσει την υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Photo by Paul Morigi/Getty Images

Ο Chris Rock έκανε επίσης αστεία υπέρ του Depp ενώ έπαιζε σε κωμική παράσταση στο Λονδίνο νωρίτερα αυτό το μήνα, αναφερόμενος στο ότι η Heard φέρεται να…. αφόδευε στα μαξιλάρια του κρεβατιού του Depp, ένα περιστατικό που έχει αναφερθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η δίκη Depp-Heard αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τις 30 Μαΐου και μέχρι τότε έχουμε να ακούσουμε πολλά ακόμη…

Keywords
Τυχαία Θέματα