Tilda Swinton-Idris Elba: Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Καννών

09:14 21/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο George Miller εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών με το «Three Thousand Years of Longing», την πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια μετά το «Mad Max: Fury Road». Οι πρωταγωνιστές του, Tilda Swinton και Idris Elba, κέρδισαν ένα εξάλεπτο χειροκρότημα έπειτα από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Palais που ακολουθεί την ιστορία μιας μοναχικής ακαδημαϊκού και ενός… τζίνι που η ίδια βρίσκει σε ένα μπουκάλι στις αγορές της Κωνσταντινούπολης.

O Elba και η Swinton μοιράστηκαν

μια ζεστή αγκαλιά μετά την προβολή, που έκανε το κοινό να χειροκροτεί. «Είναι η πρώτη φορά που βλέπω την ταινία με κοινό και είναι πολύ συγκινητικό. Είμαι πολύ, πολύ ευγνώμων»», είπε ο Miller. Η πάντα ιδιαίτερη Tilda έκανε αυτή τη φορά μια safe επιλογή στο red carpet με φλογερό κόκκινο κραγιόν και ένα κομψό φόρεμα που ήταν διακοσμημένο με μπλε πετράδια στη λαιμόκοψη.

eonline Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Festival de Cannes (@festivaldecannes)

Ο σκηνοθέτης έγραψε την ταινία μαζί με την Augusta Gore, βασισμένη στο «The Djinn in the Nightingale’s Eye», μια συλλογή διηγημάτων που εκδόθηκε από την συγγραφέα A. S. Byatt.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Festival de Cannes (@festivaldecannes)

Το «Three Thousand Years of Longing» έφερε τον Miller πίσω στις Κάννες μετά την τελευταία παρουσία του στο φεστιβάλ με το «Mad Max: Fury Road». Αυτή η μετα-αποκαλυπτική ταινία δράσης του 2015 έκανε το ντεμπούτο της εκτός συναγωνισμού λίγο πριν βγει στους κινηματογράφους και απέσπασε 374 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το «Fury Road» προτάθηκε για 10 Oscars, μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας, και κέρδισε έξι βραβεία. Το «Three Thousand Years of Longing» έκανε πρεμιέρα εκτός συναγωνισμού στις Κάννες και πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 31 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα