Emma Heming Willis: Η φροντίδα της οικογένειας είναι πάνω από όλα για εκείνη

09:37 21/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Emma Heming Willis μίλησε για το βάρος της φροντίδας του νοικοκυριού της. Το μοντέλο, που είναι παντρεμένο με τον Bruce Willis, ανέφερε στο enews πως: «Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου, κάτι που ανακάλυψα ότι δεν με κάνει κανενός είδους ήρωα», παραδέχτηκε η ίδια. «Αυτή η φροντίδα για όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι μου είχε επηρεάσει την ψυχική μου υγεία και τη γενική μου υγεία και δεν εξυπηρετούσε κανέναν στην οικογένειά μου».

Η

δήλωση της Emma για την οικογένεια έρχεται αφότου ο Bruce διαγνώστηκε με αφασία. Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Αφασίας, η γλωσσική διαταραχή επηρεάζει «την παραγωγή ή την κατανόηση του λόγου και την ικανότητα ανάγνωσης ή γραφής».

@dobledebruce

«Κάποιος μου είπε πριν από λίγο καιρό ότι όταν νοιάζεσαι υπερβολικά για κάποιον, καταλήγεις να μην φροντίζεις τον εαυτό σου», θυμάται το μοντέλο. Πώς, λοιπόν, βρίσκει χρόνο για εκείνη; Eξήγησε ότι «είναι σημαντικό να βρεις αυτό το ένα πράγμα που σε κάνει να νιώθεις καλά και να χτίζεις από εκεί. Δεν είμαι η τέλεια μητέρα, αλλά ξέρω ότι έχω κάποιες βασικές ανάγκες που είναι απαραίτητες, όπως πρώτα και κύρια, η άσκηση. Είναι μια στιγμή που μπορώ να αποσυνδεθώ και μπορώ να κάνω κάτι που ξέρω ότι με κάνει να νιώθω καλά συνολικά» είπε.

Αναλογιζόμενη τον ρόλο της ως μαμά της Mabel και της Evelyn, η Emma μοιράστηκε ότι «ήθελε πάντα μια οικογένεια» και ότι ο χρόνος είναι κάτι που θεωρεί «πολύτιμο». Τον Μάρτιο, η Emma, η Mabel και η Evelyn (καθώς και η πρώην σύζυγος του Bruce, Demi Moore και οι κόρες τους Rumer, Scout και Tallulah Willis) έκαναν κοινή δήλωση για να ανακοινώσουν τη διάγνωση του ηθοποιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

«Ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», είπαν τότε. «Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή ο Bruce απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruce Willis (@dobledebruce)

Σίγουρα o Bruce είναι τυχερός με τόσες γυναίκες να τον φροντίζουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα