Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπερακάκη παρουσιάστηκε από την ΕΡΤ – Η ευχή που της έστειλε η Καλομοίρα και η συγκίνηση για τον παππού και τη γιαγιά της

15:07 5/2/2020 - Πηγή: InStyle
1/4 NDP Photo Agency 2/4 NDP Photo AgencyNDP Photo Agency 3/4 NDP Photo AgencyNDP Photo Agency 4/4 NDP Photo AgencyNDP Photo Agency

Έτοιμη να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι η Στεφανία Λυμπερακάκη,

αυτό το τόσο φρέσκο πρόσωπο που θα μας εκπροσωπήσει στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η Στεφανία, που ζει σχεδόν όλη της τη ζωή στην Ολλανδία, κυνήγησε μόνη της την μοίρα της και έπεισε την ΕΡΤ να της δώσει την ευκαιρία έναντι των άλλων υποψηφίων.

Στην παρουσίαση της από την δημόσια τηλεόραση, η Στεφανία εξήγησε το πώς φτάσαμε στο να της ανατεθεί η εκπροσώπηση. Όπως ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου και στο κλαμπ των φανατικών της Eurovision στην Ελλάδα, ήταν τον περασμένο Ιούνιο όταν προσέγγισε στα MAD τον Δημήτρη Κοντόπουλο για να γράψει τραγούδι για εκείνη και αυτό να αποτελέσει την πρότασή τους. Αυτό έγινε και πλέον το Supergirl θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό.

Η Λυμπερακάκη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σχεδόν κάθε καλοκαίρι ερχόταν στην Ελλάδα για διακοπές με τους γονείς της και πήγαιναν κυρίως στην Κρήτη και τη Χίο και φυσικά στο χωριό της στον Θούριο Έβρου, όπου ζουν ο παππούς και η γιαγιά της, με το αγαπημένο της φαγητό να είναι ο κόκκινος τραχανάς που της κάνει η γιαγιά.

Τα τελευταία δύο χρόνια όμως δεν έχει καταφέρει να τους επισκεφτεί και τους βλέπει μόνο μέσα από κάμερα. Μια τέτοια έκπληξη της επιφύλαξαν και στην παρουσίαση, με την 18χρονη να συγκινείται που τους είδε ξανά μετά από αρκετό διάστημα.

Τέλος, η Στεφανία Λυμπερακάκη αποκάλυψε ότι έλαβε ένα μήνυμα από την Καλομοίρα που της έλεγε «Θέλω μόνο να σου ευχηθώ “καλή τύχη” στην Eurovision. Θα είσαι καταπληκτική!».

Το πρόγραμμα της πλέον περιλαμβάνει επιστροφή στην Ολλανδία για μερικές ημέρες, ώστε να μαζέψει κάποια πράγματά της και στη συνέχεια θα έρθει στην Αθήνα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του Supergirl.

Πηγή: Peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα