Ethan Suplee: Ο Αμερικανός ηθοποιός που έχασε 134 κιλά-Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή του

17:25 17/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Ethan Suplee είναι Αμερικανός ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «American History X», «Blow», «Remember the Titans», «John Q» και «The Wolf of Wall Street».

Ο 47χρονος καλλιτέχνης, τα τελευταία χρόνια «παλεύει» με διατροφικές διαταραχές με αποτέλεσμα- στο αποκορύφωμα του προβλήματος- να αγγίξει σχεδόν τα 240 κιλά. Λίγο μετά την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην κωμωδία

«My name is Earl», από το 2005 έως το 2009, άρχισε να χάνει βάρος και όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για να προωθήσει την ταινία Unstoppable το 2010, είχε χάσει περισσότερα από 134 κιλά.

«Μετά το My Name Is Earl, άρχισα να κάνω ποδήλατο μανιωδώς», είχε πει σε δηλώσεις του το 2017. «Πραγματικά είχα αδυνατίσει αρκετά- είχα 9% σωματικό λίπος. Αλλά έκανα ποδήλατο έξι με οκτώ ώρες την ημέρα, επί έξι ημέρες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethan Suplee (@ethansuplee)

Δυστυχώς, όταν προσπάθησε να επιστρέψει στην υποκριτική, οι casting directors δεν του έκλειναν δουλειές καθώς δεν τον αναγνώρισαν με αποτέλεσμα να βάλει ξανά βάρος.

Σε ένα αφιέρωμα το 2020 στο περιοδικό Men’s Health, ο ηθοποιός αφηγήθηκε την ιστορία του και πώς έζησε σε έναν κύκλο δίαιτας γιο-γιο.

«Τώρα καταλαβαίνω ότι νωρίς στη ζωή μου, ανέπτυξα ένα σωρό κακές συνήθειες. Αυτές οι συνήθειες βασικά έσπασαν την ικανότητα του σώματός μου να μου λέει πότε πρέπει να σταματήσω να τρώω. Οι δίαιτες μου έλεγαν ότι ήμουν ελαττωματικός – και η δίαιτα γιο-γιο είναι το χειρότερο είδος κόλασης. Είναι το κυνήγι ενός στόχου που εξαφανίζεται αμέσως μόλις επιτευχθεί», τόνιζε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethan Suplee (@ethansuplee)


Ο 47χρονος, δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες του στα social media από το ταξίδι της μεταμόρφωσής του- εικόνες να σηκώνει βάρη και να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τον περασμένο Νοέμβριο, μοιράστηκε μερικά από τα δυναμικά mantras που χρησιμοποιεί: «με πολλή προσπάθεια και δουλειά μπορώ να βρω τον δρόμο προς την αλλαγή». Η ιστορία του έχει εμπνεύσει εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι τον θαυμάζουν για τη δύναμη και το πείσμα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethan Suplee (@ethansuplee)

Sophie Turner: Αγνώριστη η σταρ του “Game of Thrones” – Η μεταμόρφωση που εντυπωσίασε τους θαυμαστές της

Keywords
Τυχαία Θέματα