Demi Moore: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα

15:35 7/7/2021 - Πηγή: InStyle

Το club με τους celebrities που επισκέπτονται την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, διαρκώς και μεγαλώνει.  Από τον Justin και τη Hailey Bieber, έως τη Sofia Richie και τον Jacquemus, πολλοί A-listers φαίνεται να

προτιμούν τους ελληνικούς προορισμούς για τις διακοπές τους. Πρόσφατα λοιπόν προστέθηκε το όνομα μιας ακόμη διασημότητας στη λίστα: εκείνο της Demi Moore.

Η Tallulah Willis, κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, αρραβωνιάστηκε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Η 58χρονη ηθοποιός έφτασε στη Σαντορίνη πριν από μερικές μέρες και μαζί της βρίσκεται η κόρη της, Rumer Willis. Σύμφωνα με τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, οι δυο τους απολαμβάνουν ιδιαίτερα τον χρόνο τους στην Ελλάδα και περνούν υπέροχα. Οι φωτογραφίες που μοιράζονται με τους ακολούθους τους, αποτυπώνουν πλήρως το ελληνικό καλοκαίρι: καταγάλανα νερά, εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, ηρεμία και χαλάρωση.

Οι celebrities επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rumer Willis (@rumerwillis)

Μητέρα και κόρη γιόρτασαν στην Οία, την Ημέρα Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ανέβασαν μάλιστα μια εορταστική selfie, στην οποία φορούν matching κόκκινα bikini tops και μαύρα γυαλιά ηλίου. Είναι χαμογελαστές και μπορούμε να πούμε ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. “Χαρούμενη 4η Ιουλίου από τη Σαντορίνη!” έγραψε στην περιγραφή της η Moore.

Η Kate Hudson βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και ετοιμάζεται για γυρίσματα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Diane Von Furstenberg: Η διάσημη σχεδιάστρια βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές

Keywords
Τυχαία Θέματα