Dakota Johnson Rocks! Ακόμα μια εμφάνιση με στιλ «γυναίκα-αράχνη»

16:30 8/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Dakota Johnson τελευταία δείχνει να έχει πάρε τα «πάνω» της! Σε κάθε της εμφάνιση, στα πλαίσια της προώθησης την νέας της ταινίας “Madame Web” καταφέρνει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις με το δικό της μοναδικό στιλ, προκαλεί ενδιαφέρον και συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα. Μάλιστα, ένα από τα πιο πρόσφατα μαθήματα στιλ που μας παρέδωσε είναι αυτό. Πώς να

φορέσουμε ένα διάφανο, σέξι φόρεμα, κάνοντάς το να δείχνει κομψό και όχι υπερβολικά βραδινό.

Γυναίκα Αράχνη

Η Dakota φόρεσε μαύρα, επιλέγοντας το πιο σέξι chic φόρεμα του σχεδιαστή Tom Ford σε πλεκτή ύφανση. Το χαλαρό πλέξιμο έδινε την ψευδαίσθηση ότι το φόρεμα ήταν εντελώς διάφανο. Έτσι η Johnson το συνδύασε με ένα στιλάτο μαύρο κορμάκι και τα εμβληματικά κόκκινα Gucci γυαλιά ηλίου. Από πάνω έριξε το πιο cool μαύρο δερμάτινο τζάκετ του οίκου Gucci και αυτό, ενώ από κάτω επέλεξε μαύρες over-the-knee Bottega Veneta μπότες που έκαναν «παιχνίδι» με τις διαφάνειες του φορέματος. Μερικά λαμπερά κοσμήματα και η κόκκινη τσάντα της ολοκλήρωσαν το αψεγάδιαστο look, το οποίο είχε έντονες αναφορές στην ταινία. Το μαύρο και το κόκκινο συμπίπτουν με τα δύο χρώματα στα υλικά προώθησης την Madame Web. Όπως και οι πλεκτές διαφάνειες οι οποίες θυμίζουν… ιστό αράχνης!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dakota Mayi Johnson Fan (@dakimayilove)

Η διαφάνεια είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της δεκαετίας, με τις διάσημες και τις πιο απλές γυναίκες να τη φορούν ακόμη και στις πιο καθημερινές τους εμφανίσεις. Φορέματα, τοπ, παντελόνες, ακόμα και νυφικά σε κάθε απόχρωση και γραμμή, συνδυασμένα με τα πάντα κατακλύζουν τον κόσμο και φέρνουν μια αύρα μυστηρίου στο προσκήνιο. Γιατί, στην πραγματικότητα, δεν είναι απλά μόδα, αλλά ένα είδος επανάστασης και απελευθέρωσης από τους κανόνες της κοινωνίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 Shades of Dakota Italy (@fifty_shadesdakota_italy)

Keywords
Τυχαία Θέματα