Robert De Niro: Μιλά πρώτη φορά για τον χαμό του εγγονού του και συγκλονίζει

14:00 8/2/2024 - Πηγή: InStyle

O Robert De Niro έζησε μια οικογενειακή τραγωδία το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο 19χρονος εγγονός του Leandro, πέθανε έπειτα από υπερβολική δόση φαιντανύλης.

Ο 80χρονος σταρ μίλησε στο περιοδικό People για την εμβληματική καριέρα του αλλά και την οικογένειά του, καθώς και για

την απώλεια που τους συγκλόνισε.

Όπως τόνισε το είδωλο του κινηματογράφου σχετικά με τον θάνατο του Leandro: “Ο εγγονός μου στις 2 Ιουλίου του 2023 πήρε υπερβολική δόση φαιντανύλης. Θα γινόταν 20. Οπότε ήταν φρικτό. Μένεις παγωμένος και δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν το περίμενα. Άρχισα να σκέφτομαι όλα αυτά που θα μπορούσα ή θα έπρεπε ίσως να είχα κάνει μαζί του. Δεν ξέρω αν θα έκανε διαφορά και συνεχώς περνάει συνέχεια απο το μυαλό μου. Η κόρη μου Drena… Δεν είναι όμορφο για κανέναν να του συμβεί αυτό! Δεν έπρεπε να συμβεί!” είπε φανερά συγκινημένος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

H ομοιότητα με τη νεογέννητη κόρη του Gia

Ο De Niro μιλάει για την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της Gia, στην οποία βλέπει τον εαυτό του.

Κοιτάζοντας μια φωτογραφία του εαυτού του όταν ήταν μικρό παιδί, ο σταρ λέει στο PEOPLE ότι βλέπει “πολλές ομοιότητες” ανάμεσα στον εαυτό του και τη 10 μηνών κόρη του, Τζία.

Η φωτογραφία, στην οποία ο De Niro εμφανίζεται αγκαλιά με τον πατέρα του, τον ζωγράφο Robert De Niro Sr., φέρνει επίσης στο μυαλό το δεύτερο νεότερο παιδί του, την Helen, 12 ετών, την οποία μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Grace Hightower.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

“Μου θυμίζει τα δύο μικρότερα κοριτσάκια μου“, λέει ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ. “Το βλέπω επίσης σε ένα από τα εγγόνια μου”.

“Είναι τόσο αξιολάτρευτο μωρό. Τόσο γλυκιά“, λέει για το χαμογελαστό κορίτσι. “[Όταν] την κοιτάζω, όλα τα άλλα εξαφανίζονται. Έτσι, είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση να είμαι μαζί της τη στιγμή”.

Τα άλλα παιδιά του De Niro, η Drena, 56 ετών, και ο Raphael, 47 ετών (με την πρώτη του σύζυγο Diahnne Abbott), τα δίδυμα Julian και Aaron, 28 ετών (με την πρώην φίλη του Toukie Smith) και ο Elliot, 25 ετών, και η Helen (με την πρώην σύζυγό του Grace Hightower), είναι περήφανα μεγαλύτερα αδέρφια.

“Όλα τα παιδιά ξετρελαίνονται μαζί της“, λέει για την Gia. “Ακόμη και τα εγγόνια. Είναι η θεία τους – [και] πρόκειται να γίνουν έφηβοι!”. (Ο Raphael έχει τρία μικρά παιδιά- το μοναδικό παιδί της Drena πλέον)

Ο οικογενειάρχης Robert De Niro

O ηθοποιός είναι γνήσιος οικογενειάρχης και λατρεύει όταν όλοι οι De Niros μπορούν να συγκεντρωθούν. “Το γεγονός ότι θα είναι όλοι μαζί, είναι το παν για μένα”. Το αγαπημένο του πράγμα που κάνει μαζί τους; “Απλά να είμαστε μαζί, να κάνουμε ταξίδια σε ζεστά μέρη“, προσθέτει και επισημαίνει ότι προσπαθεί να μεταδώσει στα παιδιά του λίγη από τη σκληρά κερδισμένη σοφία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

“Ένα πράγμα που θα έλεγα σε ένα από τα μικρότερα παιδιά μου είναι ότι υπάρχουν πράγματα που θυμάμαι ότι [οι γονείς μου, ο De Niro Sr. και η Virginia Admiral] μου είπαν ότι δεν ξεχνάς“, λέει το είδωλο του κινηματογράφου, που μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. “Ορισμένες μικρές κοινοτοπίες ή όπως αλλιώς θέλετε να τις πείτε. Μικρά παραδείγματα της ζωής που λένε: Αν κάνεις αυτό, αυτό θα κάνεις. Πάντα να κάνεις αυτό, να κάνεις εκείνο. Λέω: Θα θυμάσαι αυτό που μόλις σου είπα, θα γραφεί μέσα σου και θα έχει αντίκτυπο και μάλιστα καλό” πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα