Cynthia Nixon: Οταν ξεκίνησε το “Sex and the City” όλοι μας μισούσαν

21:43 19/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Cynthia Nixon γνωστή και ως Miranda του “Sex and the City” δηλώνει πώς δεν πτοείται από το μίσος που δέχτηκε το spinoff της σειράς, “And Just Like That”.

Η Nixon σε συνέντευξή της σημείωσε ότι το “Sex and the City” δέχτηκε επίσης καταιγισμό επικρίσεων όταν ξεκίνησε να προβάλλεται το 1998. “Νιώθω ότι το ‘Sex and the City’ είναι τώρα τόσο κατοχυρωμένο στη μνήμη όλων. Αλλά στην αρχή μας μισούσαν” δήλωσε.

“Ο κόσμος ήταν πάντα πολύ παθιασμένος με το “Sex and the City” και τώρα με το “And Just Like That””, δήλωσε στο Page Six όταν βρέθηκε καλεσμένη στα ετήσια βραβεία της Drama League.

“Έλεγαν ξανά και ξανά: Αυτές δεν είναι πραγματικά γυναίκες, είναι μεταμφιεσμένοι γκέι άντρες. Οι γυναίκες δεν μιλάνε έτσι. Οι γυναίκες δεν μιλούν έτσι για το σεξ”. Η βραβευμένη με Tony ηθοποιός εξήγησε ότι το «And Just Like That» συνέχισε να προωθεί όλα αυτά που ήθελε και κατάφερε να ανατρέψει πολλά πρότυπα και στερέοτυπα.

“Νομίζω ότι αυτό είναι το σπουδαίο στο “And Just Like That”. Συνεχίζουμε να σπρώχνουμε τα όρια. Δεν πρόκειται να κάνουμε τα ίδια παλιά πράγματα που κάποτε ήταν σοκαριστικά και τώρα τα έχετε συνηθίσει”.

Πότε ξεκινάει η τρίτη σεζόν του “And Just Like That”;

Η spin-off σειρά του Sex and the City, And Just Like That, επιστρέφει για τρίτη σεζόν. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη και την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στα social media η Sarah Jessica Parker. Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram μια φωτογραφία, με το σενάριο της σειράς. Η ημερομηνία προβολής της τρίτης σεζόν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Σύμφωνα με πληροφορίες θα προβληθεί το 2025.

Keywords
Τυχαία Θέματα