Copenhagen Fashion Week: 6 τρόποι για να υιοθετήσετε τα φλούο όπως τα Scandinavian girls

10:30 4/2/2022 - Πηγή: InStyle

Τα Scandinavian girls γέμισαν τους δρόμους της δανέζικης πρωτεύουσας για την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης με neon χρώματα και ζωηρές εμφανίσεις που κυριολεκτικά μας χτύπησαν στο μάτι. Τα φλούο χρώματα θα μας συνοδέψουν αυτήν την άνοιξη στα street style looks μας και για να μην τραβήξουμε την προσοχή για λάθους λόγους θα πρέπει να τα ενσωματώσουμε σωστά στις εμφανίσεις μας.  

Instagram @cphfw

Do και Don’ts

Όλα τα φλούο χρώματα ταιριάζουν με το μαύρο. Γι’ αυτό και η πιο safe επιλογή είναι να φορέσετε το φωσφορίζον κομμάτι σας πάνω

σε μια μαύρη βάση. Μην ανησυχείτε δεν είναι too basic αφού το χρώμα θα κάνει… μπαμ από μακριά.

Τα neon αξεσουάρ θα φορεθούν πολύ και όπως μας απέδειξαν τα Scandinavian girls, σετάρονται υπέροχα με nude αποχρώσεις. Αν θέλετε να ακολουθήσετε την συμβουλή τους και την δική μας, σπάστε μια ζεστή καφέ εμφάνιση με φλούο παπούτσια ή τσάντα.

Instagram @thestyleographInstagram @thestyleograph

Το neon στο neon ναι, είναι ιδιαίτερα έντονο και είναι μόνο για έντονες προσωπικότητες που μπορούν να το υποστηρίξουν. Αλλά όπως και να έχει κάνει εντύπωση από χιλιόμετρα μακριά κλέβοντας άνετα, την παράσταση από τα ήσυχα outfits.

Μπορείτε να κάνετε mix&match με έντονα επίσης prints ή μοτίβα όπως το tie-dye που να περιλαμβάνουν φλούο χρώματα.

Instagram @claireguillonInstagram @annabelrosendahl

Όσο εντυπωσιακά κι αν είναι τα neon χρώματα, η λάμψη, οι παγιέτες και οτιδήποτε αστράφτει κάνουν την εμφάνιση ακόμα πιο εντυπωσιακή. Μην τα φοβηθείτε, φορέστε neon και glitters και ζαλίστε τους γύρω σας.

Ο μόνος don’t κανόνας σχετικά με τα φλούο χρώματα είναι ένας. Αν δεν τα αγαπάτε μην τα φορέσετε επειδή απλά είναι τάση. Δεν είναι όλα για όλους και το μόνο που θα πετύχετε είναι να αισθανθείτε αμήχανα τραβώντας την προσοχή με κάτι που δεν είναι εκατό τις εκατό εσείς.

Instagram @despi_naka

Keywords
Τυχαία Θέματα