And just like that… η Carrie Bradshaw αποχαιρετά τον Mr Big

09:36 4/2/2022 - Πηγή: InStyle

Και κάπως έτσι, το φινάλε του “And just like that…” έφτασε με την Carrie Bradshaw να αποχαιρετά τον Mr Big κι εμάς μαζί. Προς το παρόν τουλάχιστον. Το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν του reboot δεν έχει ακόμα δοθεί, ωστόσο φήμες λένε ότι ίσως και να υπάρξει συνέχεια. Εξάλλου, αν και η ιστορία αγάπης της Carrie και του Big έκλεισε με τον πιο σωστό τρόπο, οι χαρακτήρες της Miranda και

της Charlotte έμειναν κάπου στη… μέση.   

Instagram @sarahjessicaparker

Όλα τελειώνουν εκεί όπου ο Big παραδέχτηκε στην Carrie ότι ήταν η μία. Η πρωταγωνίστρια σε ολόκληρη τη σεζόν παλεύει να αποδεχτεί τον θάνατο του μεγάλου της έρωτα, κανονίζοντας ένα σωρό ραντεβού που καταλήγουν σε πλήρη αποτυχία και θρηνώντας με τον πιο έντονο τρόπο. Γι’ αυτό και το “And just like that…” δεν μπορεί να θεωρηθεί Sex and the City. Είδαμε το πρόσωπο μιας άλλης Carrie, που καμία σχέση δεν είχε με το party animal και fashion icon της πρώτης σεζόν.

Instagram @sarahjessicaparkerInstagram @sarahjessicaparker

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Carrie βλέπει στον ύπνο της τον Mr Big να της τραγουδάει το αγαπημένο του τραγούδι και συγκεκριμένα τον στίχο «είσαι ελεύθερη». Έτσι αποφασίζει ότι οι στάχτες του πρέπει σκορπιστούν σε ένα σημείο με συναισθηματική αξία. Στην γέφυρα Pont des Arts, φορώντας πορτοκαλί Valentino και φούξια γάντια, η Carrie ανοίγει το τσαντάκι της σε σχήμα Πύργου του Άιφελ και δακρυσμένη απελευθερώνει τις στάχτες του Mr Big.

Instagram @sarahjessicaparkerInstagram @sarahjessicaparker

Ο Chris North κόπηκε εντελώς από το φινάλε εξαιτίας των κατηγοριών που εμφανίστηκαν εναντίον του. Όμως μια άλλη σχέση αναθερμάνθηκε εκείνες τις τελευταίες στιγμές. Αυτή της Carrie και της Samantha, οι οποίες κανόνισαν να βρεθούν για ποτό στο Λονδίνο.

Αν αυτό δεν ήταν το τέλος, τότε ας ελπίσουμε ότι σε μια νέα σεζόν θα δούμε επιτέλους και την Kim Cattrall να επιστρέφει.

Instagram @sarahjessicaparker

Keywords
Τυχαία Θέματα