Chris Hemsworth: Γιορτάζει τα 40ά του γενέθλια κάνοντας σερφ – Εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο κορμί του

14:30 12/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Chris Hemsworth εντυπωσίασε για άλλη μια φορά τις θαυμάστριές του με την άψογη φυσική του κατάσταση και το καλογυμνασμένο κορμί του.

Ο σταρ του Thor επέδειξε τους γραμμωμένους κοιλιακούς του γιορτάζοντας τα 40ά του γενέθλια μαζί με τον αδελφό του Liam Hemsworth και τον φίλο του Owen Wright, πηγαίνοντας για σερφ.

Chris Hemsworth celebrou o seu 40º aniversário na companhia do irmão Liam Hemsworth e do amigo Owen Wright, a fazer surf na Austrália. pic.twitter.com/5YXkYpHUMy

— Mundo Vivo (@mundo__vivo) August 11, 2023

Ο Chris Hemsworth συναντήθηκε με τον αδελφό του και τον φίλο του πρωί σε ένα πάρκινγκ στο Byron Bay και έδειχνε ευδιάθετος χαμογελώντας κατά τη συνομιλία τους. Ο Wright, επαγγελματίας σέρφερ, φαίνεται πως χάρισε ένα αντίτυπο της αυτοβιογραφίας του στον εορτάζοντα προκαλώντας τα γέλια του Chris.

Στη συνέχεια η παρέα κατευθύνθηκε προς την παραλία, όπου οι τρεις τους έβαλαν τις στολές τους πριν κατέβουν κοντά στο νερό.

O Chris ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τις ευχές τους ανεβάζοντας μία φωτογραφία του στα social media όπου ετοιμάζεται να κόψει την τούρτα των γενεθλίων του.

Thank you for all the birthday wishes! Another lap around sun and still goin strong! I can safely say not a single piece of cake made it through the night pic.twitter.com/3Vu12NiPhr

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) August 11, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα